LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
STUDENTSKE UDRUGE

Info zona

Info zona - Studentski.hr
info@infozona.hr
(+385) 21 339 909

Info zona je nevladina neprofitna organizacija za mlade koja podiže razinu informiranosti mladih, pruža podršku mladima u njihovu razvoju, sudjeluje u kreiranju politika za mlade i razvija međusektorsku suradnju s ciljem socijalne inkluzije mladih. Info zona djeluje na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini.

Od samih početaka djelovanja do danas Info zona se razvijala u programskom smjeru pa tako danas djeluje u skladu s tri strateška programa:

1. INFORMIRANJE I SAVJETOVANJE MLADIH

2. PODRŠKA AKTIVNOM SUDJELOVANJU MLADIH U ZAJEDNICI I SUDJELOVANJE U KREIRANJU POLITIKA ZA MLADE

3. NEPROFITNI MEDIJI ZA MLADE

Informiranje i savjetovanje mladih na lokalnoj i regionalnoj razini provodi se projektom Regionalnog informativnog centra za mlade još od 2007., te se kontinuirano razvija do danas. Razvoj ovog programa usmjeren je na realizaciju različitih načina informiranja mladih (web, info-centar, radio, tiskani magazin, newsletter) i ulaganje u ljudske kapacitete za direktan rad s mladima (edukacije iz područja rada s mladima i informiranja i savjetovanja mladih).

Osim informiranja i savjetovanja, Info zona mladima osigurava i različite aktivnosti za kvalitetno provođenje slobodnog vremena kako bi mladima pružili priliku za stjecanje i razvoj vještina i znanja.