LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Do You Speak Fashion“

VIDEO: Kampanja Portanova Fashion Incubatora slavi slobodu kreiranja vlastitoga stila

Portanova Fashion Incubator kampanjom „Do You Speak Fashion“ najavljuje svoje 17. izdanje. Šest mladih dizajnera, svježa krv naše modne scene, izabrano je za njezina zaštitna lica.

Portanova Fashion Incubator kampanjom „Do You Speak Fashion“ najavljuje svoje 17. izdanje. Šest mladih dizajnera, svježa krv naše modne scene, izabrano je za njezina zaštitna lica.

Moda je uvijek bila jezik, a tim jezikom sada govori sve veći broj ljudi. 17. sezona Portanova Fashion Incubator mjesto je na kojemu se rađaju nove modne ideje i imena, susreće mlada energija i različiti modni stilovi.

Portanova Fashion Incubator, najutjecajnije regionalno natjecanje za mlade i neafirmirane modne dizajnere u regiji, kampanjom Do You Speak Fashion najavljuje svoje 17. izdanje koje će se održati 10. i 11. studenog u centru Portanova u Osijeku.

– U općoj histeriji koja je zahvatila svijet i modnu industriju, danas je teško odrediti što je ukus i što je dobar ukus. U tom sveopćem kaosu zapravo nema pravila, brendovi sve više liče jedan drugome. – kaže Nikola Beban, voditelj projekta PFI te dodaje: – Moda nam je danas dostupnija nego ikad prije i koristimo ju za komuniciranje svojih ideja i identiteta. Uživamo u toj slobodi kreiranja vlastitoga stila i to je ono što ova kampanja slavi.

Šest mladih dizajnera, svježa krv naše modne scene, izabrano je za zaštitna lica najavne kampanje za 17. Portanova Fashion Incubator. To su Mona Lacko, Mirjana Klepić, Antun Aščić, Sonja Lamut, Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, a svi su oni svoje karijere započeli na osječkoj pisti da bi danas postali mladi poduzetnici čiji su rad i originalan stil zapaženi. Autorski tim čine Mare Milin (fotografija), Krešimir Grančarić (grafika), Petar Trbović (styling), Kristina Atletić i Nada Viljevac (MUA i hair za učilište Profokus).

U nastavku pogledajte video kampanje:

FOTO: PFI