LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
I NASTAVNICI/E PROMIČU ZDRAVLJE

U Zagrebu će se održati radionice o zdravlju za buduće učitelje i nastavnike

Projekt-edukacija „I nastavnici/e promiču zdravlje” podijeljen je u tri velike cjeline: Tjelesno zdravlje i prehrana, Spolnost i zdravlje i Mentalno zdravlje – preveniraj, prepoznaj, pruži podršku.

Projekt-edukacija „I nastavnici/e promiču zdravlje” podijeljen je u tri velike cjeline: Tjelesno zdravlje i prehrana, Spolnost i zdravlje i Mentalno zdravlje – preveniraj, prepoznaj, pruži podršku.

Student/ica si Učiteljskog, Filozofskog, Prirodoslovno-matematičkog, Kineziološkog, Fakulteta hrvatskih studija ili nastavničkog smjera drugog studija i želiš znati nešto više o temama vezanima uz zdravlje?

Zdravo sveučilište program je čije je djelovanje usmjereno na poticanje zdravih stilova života, promociju zdravlja te pružanje relevantnih informacija studentskoj populaciji kako bi izgradili pravilne stavove prema zdravstvenoj zaštiti.

Tako su ovaj put u sklopu projekta, a u suradnji s više stručnjaka iz područja tjelesnog, oralnog, mentalnog i spolnog zdravlja, kineziologije i nutricionizma, pripremio ciklus edukacija o zdravlju upravo za studente spomenutih fakulteta, odnosno buduće djelatnike osnovnih i srednjih škola koji će svoj rad posvetiti djeci – budućnosti svakog društva.

Projekt-edukacija I nastavnici/e promiču zdravlje podijeljen je u tri velike cjeline:
I. Tjelesno zdravlje i prehrana
II. Spolnost i zdravlje
III. Mentalno zdravlje – preveniraj, prepoznaj, pruži podršku.

Radionice će se provoditi  u Centru za zdravlje mladih Grada Zagreba (Heinzlova 62a)  i to 26. 11. (subota), 3. 12. (subota)  i 10. 12. (subota). Svaki put  od 10:00–15:30 sa sveprisutnim pauzama za jelo i odmor.

Broj sudionika na pojedinim seminarima i radionicama je ograničen, stoga iz organizacije mole da ih obavijestite ako niste u mogućnosti prisustvovati na nekom od termina ili da javite najkasnije 7 dana ranije ako nećete stići na edukaciju.

Po završetku svake radionice svi će sudionici dobiti certifikat o sudjelovanju s navedenim stručnim suradnicama/ima recenzentima.
Materijali, hrana i piće osigurani su od organizatora za sve sudionike.

Na radionicu se mogu prijaviti studenti nastavničkih smjerova FFZG, PMF, FHS, Učiteljskog fakulteta (izuzev Predškolskog odgoja), Pedagogije (FFZG), Socijalne pedagogije (ERF) i nastavničkih smjerova drugih fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a prijave se vrše ovdje.