Studenti PBF-a ovog se puta bave algama u prehrani
– Ako ste netko kome su alge u prehrani potpuno strani pojam ili su vam već dio svakodnevne prehrane i želite saznati još korisnih informacija, pozivamo vas da se priključite novom PROBIONline webinaru. – poručuju iz Udruge PROBION.
– Ako ste netko kome su alge u prehrani potpuno strani pojam ili su vam već dio svakodnevne prehrane i želite saznati još korisnih informacija, pozivamo vas da se priključite novom PROBIONline webinaru. – poručuju iz Udruge PROBION.
– Svi smo čuli za alge, no koliko zapravo znamo o njima? Jesu li to samo neke morske trave koje valovi izbace na obalu kada puše jugo ili je njihova vrijednost i iskoristivost ipak veća? Mogu li se iskoristiti u našoj prehrani i kako? Koje su tehnike njihova uzgoja? U nekim narodima u svijetu predstavljaju uobičajeni dio svakodnevne prehrane ljudi, dok na našim prostorima to nije slučaj. Ipak su u današnje vrijeme mikro i makroalge sve prisutnije na našim tanjurima, bilo kao dio egzotičnih jela poput sushija ili kao razni dodatci prehrani, poput kapsula Spiruline. Ako ste netko kome su alge u prehrani potpuno strani pojam ili su vam već dio svakodnevne prehrane i želite saznati još korisnih informacija, pozivamo vas da se priključite novom PROBIONline webinaru. – poručuju iz Udruge PROBION.