LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
BRIGA O MENTALNOM ZDRAVLJU

Splitska Udruga Feniks kreće s održavanjem susreta uzajamne podrške

Uz pomoć stručnjaka i volontera, svi zainteresirani će imati priliku kroz grupni rad razmjenjivati osobna iskustva

Uz pomoć stručnjaka i volontera, svi zainteresirani će imati priliku kroz grupni rad razmjenjivati osobna iskustva

Udruga Feniks Split će sutra u 19 sati u Klubu Zona održati prvu radionicu pod nazivom Grupa uzajamne podrške. Riječ je o susretu namijenjenom mladima sa psihosocijalnim poteškoćama i mentalnim oboljenjima, a isti će se u narednim mjesecima nastaviti održavati prve tri srijede u mjesecu, od 19 do 21 sat. 

Uz pomoć stručnjaka i volontera, svi zainteresirani će imati priliku kroz grupni rad razmjenjivati osobna iskustva te učiti i razgovarati o potencijalnim rješenjima. Mogu se pridružiti svi zainteresirani, bez prethodne najave.

Psihosocijalne poteškoće i mentalna oboljenja sve su prisutniji među mladom populacijom, naročito nakon pandemije. Nažalost, svjedoci smo i česte društvene stigmatizacije osoba s navedenim problemima zbog čega je potreba za ovom vrstom radionice još aktualnija. Baš zato, ovim putem pozivam mlade koji osjećaju potrebu za razgovorom o navedenim poteškoćama da sudjeluju u ciklusu radionica koje će im zasigurno biti od pomoći - kazala je Marina Vidović, predsjednica Udruge Feniks Split.


Aktivnost je dio projekta Puna mi je kapa! koji Udruga Feniks Split provodi u partnerstvu s Info zonom i Multimedijalnim kulturnim centrom Split, uz financijsku podršku Grada Splita

 

 

FOTO: UDRUGA FENIKS