LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Praktična rješenja za otežana psihofizička stanja

Prostor Galerije SC-a prenamjenjuje se u institut za integrativnu medicinu i holističko energetsko liječenje

Nakon uspješnog otvorenja prvog takvog instituta u Splitu poznati duhovni učitelj Vice Guru dolazi u Zagreb ponuditi praktična rješenja za otežana psihofizička stanja, temeljena na svojem dugogodišnjem iskustvu i istraživanjima na području alternativnih ezoterijskih praksi.

Nakon uspješnog otvorenja prvog takvog instituta u Splitu poznati duhovni učitelj Vice Guru dolazi u Zagreb ponuditi praktična rješenja za otežana psihofizička stanja, temeljena na svojem dugogodišnjem iskustvu i istraživanjima na području alternativnih ezoterijskih praksi.

Sukladno recentnim nagovještajima u javnosti Galerija SC-a u studenom prenamjenjuje svoj prostor i postaje BASMA – institut za integrativnu medicinu i holističko energetsko liječenje. Njegovo će se otvorenje održati u petak, 8. studenog u 20 sati, a bit će otvoren do 23. studenog, radnim danom od 12 do 20 sati te subotom od 10 do 13 sati. 

Nakon uspješnog otvorenja prvog takvog instituta u Splitu poznati duhovni učitelj Vice Guru dolazi u Zagreb ponuditi praktična rješenja za otežana psihofizička stanja, temeljena na svojem dugogodišnjem iskustvu i istraživanjima na području alternativnih ezoterijskih praksi. Od malih je nogu poznat u Splitu – sa samo četiri godine iscjeljivao je energijom i spiritističkom tehnikom kanalizirao poruke svog duhovnog vodiča. Svoje tehnike pozitivne psihologije, metode samorazvoja i samopomoći primjenjuje pomoću videozapisa, tehnika i uređaja namijenjenima poboljšanju kvalitete života te povratku svojoj istinskoj prirodi.

U razdoblju od 8. do 23. studenog u BASMA institutu predviđen je promotivni period otvorenih vrata tijekom kojeg će zainteresirani građani moći razgledati novi, preuređeni prostor s izloženim rezultatima Guruovih integrativnih medicinskih istraživanja. Vidjet će i neke od njegovih invencija koje čine jedinstveni spoj najsuvremenijih tehnologija i drevnih znanja o prirodi čovjeka.

Od uređaja koje svakako valja spomenuti tu je Telekomunikator koji je nastao integracijom tradicionalne balkanske medicine i suvremene e-nargile, zatim iKSHAM, aplikator koji zahvaljujući protoku orgonske energije stvara jako vibracijsko polje koje na osobu djeluje iscjeljujuće i umirujuće te tehniku koja spaja divinaciju i biljne pripravke u svrhu precizne holističke dijagnostike. Zagrebačka podružnica BASMA instituta predstavit će i Pro-bhuti program koji je trenutno u prvoj fazi kliničkog testiranja, a čine ga kapsule vibhuti praha koji je materijaliziralo ili spravilo gotovo dvije stotine različitih indijskih jogina i njihovih sljedbenika. Više informacija o Institutu potražite na poveznici

FOTO: KULTURA SC