LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Modni trendovi

Pogledajte koja će jakna postati veliki trend ovog proljeća!

Povratak modnog trenda iz prošlosti.

Povratak modnog trenda iz prošlosti.

Proljeće već lagano kuca na vrata, a time i novi modni trendovi. Sunce, lijepo i toplo vrijeme donose bezbroj prilika i modnih kombinacija, a ove godine nastavlja se trend kožnatih jakni.
 


VEZANO: Pao prvi snijeg: pogledajte 5 savršenih outfita za zimu!


 

Ove godine, umjesto oversize kožnatih jakni, nosi se kožnata bomber-jakna, koja je već sad postala vrlo popularna. Naime, radi se o oversize bomber-kožnatoj jakni, koju možete pronaći u raznim bojama, piše Elle.
 

Od ratne zone do modne piste

 

Bomber-jakna ima svoje korijene u vojnim krugovima, gdje je dizajnirana kako bi pružila pilotima toplinu i zaštitu tijekom zračnih misija. No, s vremenom je taj funkcionalni komad pronašao svoje mjesto i izvan vojnog okruženja, ulazeći u svijet mode 20. stoljeća.

U osamdesetim godinama prošlog stoljeća, bomber-jakna postaje simbol buntovništva i mladenačkog stila, koju su nosile brojne poznate osobe. Od tada, bomber-jakna doživljava različite reinterpretacije, ali kožnata varijanta ostaje najpoželjnijim izborom.
 

 

Prigodna za sve prilike

 

Može se nositi u različitim prilikama – od casual dnevnih kombinacija do večernjih izlazaka. Bez obzira na to nosi li se s trapericama ili suknjom, kožnata bomber-jakna uvijek izgleda savršeno.

FOTO: FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA