LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Moderne žene

Omiljeni frizer svjetskih zvijezda donosi najnovije trendove u bojanju kose

– Predstavili smo najnovije trendove u bojanju kose koji nose blage prijelaze i naglašenu prirodnost boja. U nadolazećim mjesecima na ulice se vraćaju prirodni tonovi prilagođeni svakom licu i osobnosti pojedinačno – rekao je Eduardo Paludo.

– Predstavili smo najnovije trendove u bojanju kose koji nose blage prijelaze i naglašenu prirodnost boja. U nadolazećim mjesecima na ulice se vraćaju prirodni tonovi prilagođeni svakom licu i osobnosti pojedinačno – rekao je Eduardo Paludo.

Jedan od najboljih kolorista današnjice, Eduardo Paludo, posjetio je Hrvatsku u kojoj je predstavio neke od najnovijih trendova u bojanju kose. Začetnik globalno popularne Flamboyage tehnike bojanja u prvom hrvatskom, zadarskom, color baru predstavio je najnovije ideje u vezi s njegom kose. Zanimljivim tonovima dao je svježinu i novi izgled kosi hrvatskih manekenki te pokazao zašto mu se niz godina s veseljem u ruke prepuštaju Gisele Bundchen, Debbie Harry, Gwyneth Paltrow i brojne druge svjetske zvijezde.

– Predstavili smo najnovije trendove u bojanju kose koji nose blage prijelaze i naglašenu prirodnost boja. U nadolazećim mjesecima na ulice se vraćaju prirodni tonovi prilagođeni svakom licu i osobnosti pojedinačno. Žene u Hrvatskoj oduševile su me prekrasnim njegovanim kosama koje stoje uz bok svjetskim trendsetericama u Milanu, Parizu i ostalim metropolama. Hrvatska me oduševila već prilikom mog prvog dolaska i iznimno mi je drago što sam ovog puta spojio posao i odmor u kojem ću uživati u nadolazećim danima! – rekao je Eduardo Paludo.

Foto: Iva Perinčić

Stvaranju prave umjetnosti kada je kosa u pitanju pridružili su se i domaći frizeri Anita Stura te vlasnik prvog hrvatskog Pero colorbara Petar Grdović, na čiji je poziv Paludo stigao u Hrvatsku.

– Posebnu pažnju posvećujemo bojanju kose. Ono je postalo prava umjetnost i drago mi je da od sada u Hrvatskoj imamo priliku otvoriti prvi mali institut kad je bojanje kose u pitanju. Ove sezone naglasak je na prirodnosti kose, odnosno na prirodnom izgledu multitonova u teksturi kose! – ističe Petar Grdović.

Potpuni dojam svjetske moderne žene vrhunskim je make up-om dočarao vizažist Saša Joković uz maštoviti styling Božene Bratović Becha. Spoj talenta, znanja i jedinstvene umjetnosti Eduarda Paluda i domaćih stručnjaka iznjedrio je prekrasnu inspiraciju brojnim djevojkama i ženama čija će nas osvježena ljepota veseliti u nadolazećim mjesecima.

FOTO: IVA PERINČIĆ