LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tik Tok trendovi

Novi make up trend na Tik Toku: evo koji se proizvod preskače u šminkanju

Novi trend na Tik Toku ističe rutinu šminkanja bez jednog od najvažnijih proizvoda, a pritom potiče isticanje prirodne ljepote i odmak od uobičajene rutine šminkanja.

Novi trend na Tik Toku ističe rutinu šminkanja bez jednog od najvažnijih proizvoda, a pritom potiče isticanje prirodne ljepote i odmak od uobičajene rutine šminkanja.

Iz dana u dan pojavljuju se novi trendovi na Tik Toku koji svojim korisnicima omogućavaju različitu vrstu zabave, a trenutno je jedan od najpopularnijih vezan uz rutinu šminkanja.
 

Drugačija rutina

 

Većina djevojaka svoju make up rutinu ne može zamisliti bez jednog osnovnog proizvoda koji dolazi u puno boja, marki i oblika. Međutim, novi Tik Tok trend zalaže se za preskakanje tog proizvoda i njegovog korištenja tijekom šminkanja.

Naime, riječ je o maskari koja je mnogim djevojkama neizostavan dio rutine šminkanja, no razne Tik Tokerice u svojim videima naglašavaju prirodnu ljepotu kože i očiju, umjesto fokusiranja na svakodnevno nanošenje maskare.

Tips & tricks za ljetno šminkanje


 

Nekima se ideja baš i ne sviđa…

 

Iako ovaj novi trend ističe prirodnu ljepotu djevojaka bez nanošenja maskare, onima sa svjetlijim  ili kraćim trepavicama ovo se možda neće činiti kao dobra ideja.

Također, mišljenja u komentarima ispod videa su različita. Dok neke djevojke komentiraju kako se osjećaju bolje i prirodnije bez maskare, druge smatraju da je njezino korištenje u rutini šminkanja nužno.

 

Danas vrhunac toplinskog vala – kako se zaštititi od sunca?


@caffeinecowgirllll i stand by this Primer - rare beauty Concealer- Tower 28 Bronzer - Westmen Blush - rare beauty/charlotte Brows -refy Lips - nyx x kosas x benetint Hilight - nyx —————- #glowymakeup #fyp #glowyskin #skincare #makeup #glassskin #wintermakeup #cleangirlmakeup #grwm #glowymakeuptutorial #anadelrey #grwmmakeup #etherealmakeup #angelicmakeup #cherubmakeup ♬ bags - 🎸🪩

Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo u Osijeku organizira međunarodnu konferenciju o bolestima jetre


IZVOR: TIK TOK CAFFEINECOWGIRLLLL
FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA