LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nova generacija kozmetičkih preparata

Kondomi su idealan odabir za nanošenje pudera

Svakodnevno otkrivamo nove metode kako se što bolje našminkati. Posljednji beauty trend rijetke će ostaviti bez komentara.

Svakodnevno otkrivamo nove metode kako se što bolje našminkati. Posljednji beauty trend rijetke će ostaviti bez komentara.

Nalazimo se u suvremenom svijetu gdje mnoge stvari poprimaju različite oblike korištenja. Do jučer ste za mijenjanje televizijskih programa trebali daljinski upravljač. Danas umjesto daljinskog možete koristiti mobitel. Postoje tako i mnogi trikovi vrijednih beauty blogerica koje svakodnevno lansiraju novitete u šminkanju.

Već je neko vrijeme popularan contouring ili jednostavno rečeno, ono kada staviš različite nijanse pudera na lice i onda ti svaki dio lica izgleda odlično. Prvo je pokrenut trend blendanja pudera s različitim četkicama za pudere. Zatim je krenula debata oko toga postiže li se bolji rezultat četkicama ili spužvicama. U posljednje vrijeme glavna je vijest da trebate odbaciti i jedno i drugo. Naime, broj jedan u svijetu kozmetike za nanošenje pudera postao je – kondom.

FOTO: Imgur

Većina korisnika ove metode nanošenja pudera na ovakvu je ideju došla iz jednostavnog razloga. S obzirom na to da spužvice upijaju veliku količinu tekućeg pudera, netko se dosjetio obložiti ih silikonom. Tako su nastale tzv. Silisponge, odnosno silikonska spužvica. Ali ova vijest previše podsjeća na 2016. godinu. Godina 2017. donijela nam je umatanje spužvice za šminkanje u kondom, čime se postiže jednaki učinak.

Vjerovali ili ne, na internetskim se stranicama trenutno vodi i rat oko toga, pitanje je tko je točno započeo s ovim trendom. Blogerica Beauty Vixen u svom je videu obrazložila razliku između korištenja balona i kondoma pri blendanju pudera.

Vlogerica Sylvia Gani također se okušala u ovom izazovu. U njezinom videu možete pogledati što ju je ugodno iznenadilo, a što neugodno.

Svjesni smo svijeta u kojem živimo i nametanja različitih trendova. Je li uporaba kondoma u svrhu stavljanja pudera na lice prevršila mjeru zdravog ukusa? Naime, mnogo se ljudi počelo žaliti na to da u sobama svojih maloljetnih kćerki nalaze kondome. Većini je roditelja ovakav trend krajnje degutantan i neshvatljiv. Ostavljamo vas da se zabavljate gledajući video i, na kraju krajeva, sami dođete do najboljeg mogućeg zaključka. 

FOTO: IMGUR