LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kuhajte sa Studentskim

Brzo i jednostavno pripremite zdrave grickalice za grickanje uz film

Umjesto grickanja čipsa, smokija ili štapića dok gledate omiljeni film, ovaj put vam predlažemo pečeni slanutak!

Umjesto grickanja čipsa, smokija ili štapića dok gledate omiljeni film, ovaj put vam predlažemo pečeni slanutak!

Svi volimo grickati uz filmove, učenje... A grickanje ne tako zdravih grickalica lako nam prijeđe u naviku. Nije loše istražiti koje su zdravije alternative, a to smo ovaj put mi napravili za vas! 

Umjesto da smažete cijelu vrećicu čipsa dok budete uživali ovaj vikend u udobnosti svojeg kreveta, možete se počastiti pečenim slanutkom

Naime, slanutak lako održava zdravlje probavnog i kardiovaskularnog sustava jer je bogat vlaknima te je izvor proteina. Pomaže u regulaciji šećera u krvi i manjem nakupljanju masnoća.

Naučite kako se nositi s usamljenosti u eri društvenih mreža na „online” radionici


Pečeni slanutak lako možete napraviti, samo je potrebno da na njega mislite večer prije nego što ga želite jesti. Natopite željenu količinu slanutka uvečer, a idući dan ga prokuhajte 10 minuta. Zalijte ga maslinovim uljem i stavite u pećnicu na 180 stupnjeva. Pecite ga 40 minuta, kada ga izvadite, začinite ga s malo soli, paprom ili bosiljkom po želji.

Na vama je još samo da odaberete film uz koji ćete grickati! Dobar tek! 

Brkovi i brade i ove godine idu na aukciju u suradnji sa splitskim sveučilištem, evo kako možete sudjelovati