LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Savršen početak tvoje karijere

Zanima te plaćeno pripravništvo u IT-području? Ispuni online prijavu već danas!

Natječaj za pripravničke pozicije 2023. u Magenta LogIn programu otvoren je od 1. do 15. ožujka. Pripravnici mogu biti vlasnici diplome u IT-području ili studenti tik do diplome. Doznaj više!

Natječaj za pripravničke pozicije 2023. u Magenta LogIn programu otvoren je od 1. do 15. ožujka. Pripravnici mogu biti vlasnici diplome u IT-području ili studenti tik do diplome. Doznaj više!

Imaš diplomu iz IT-područja u ruci ili si joj vrlo blizu? Želiš raditi u naprednom tehnološkom okruženju i učiti od najboljih? Onda je ovo idealna prilika za tebe!

Otvoren je Magenta LogIn Natječaj za pripravničke pozicije 2023. Riječ je o programu unutar HT Grupe, vodećeg davatelja telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj, a koji danas uz telekomunikacije objedinjuje i rad na robotici, aplikacijama, pametnim sustavima i drugim digitalnim projektima s fokusom na ICT i IoT. Natječaj Hrvatskog Telekoma otvoren je online, a pripravnici mogu odabrati vlastito specijalističko područje, samostalno raditi na raznim izazovnim projektima te u konačnici preuzeti zadatke s dodatnim odgovornostima.
 

Kako se prijaviti?

Prijava se ispunjava online putem, odabirući grad (Zagreb, Split ili Osijek) te jedno od otvorenih pripravničkih radnih mjesta. Uz prijavu je potrebno priložiti i svoj životopis i navesti sva dosadašnja iskustva i vještine. Ne zaboravi, važno je da prijavu ispuniš u potpunosti i vjerodostojno te uključiš sve detalje relevantne za poziciju za koju se prijavljuješ. Bez obzira je li riječ o kakvim društvenim projektima ili velikim projektima, neka te tvoji potencijalni poslodavac dobro upozna već na prvome koraku! Ako pak imaš previše toga za reći, ne brini – izdvoji ono najbitnije, a ostatak ćeš predstaviti mentoru i HR-u Hrvatskog Telekoma kroz kasniji kratki i opušteni online intervju.
Naravno, iako je važan tvoj početni šarm, bit će potrebno pokazati i stručna znanja. Nakon razgovora, ako je prošao zadovoljavajuće, dobit ćeš i jedan kratki zadatak. 
 

Kada počinješ i kako će izgledati tvoje radno mjesto?

Ako uspješno riješiš zadatak, tvoj prvi radni dan bit će 4. travnja ove godine. Četiri su osnovne faze ovog 10-mjesečnog pripravničkog iskustva. Prva je od njih upoznavanje s timom, mentorom i svakodnevnim zadacima. Cjeloviti i strukturirani edukacijski program druga je faza koju je potrebno proći, a zahvaljujući čemu ćeš u samome startu moći obogatiti svoj životopis novostečenim znanjima i certifikatima. Potom još slijede upoznavanje svih dijelova kompanije, sudjelovanje na različitim internim i vanjskim eventima, kao i posjet kolegama koji na prvoj crti rade s korisnicima.
Dodatni benefit tvojeg poslovnog razvoja je i međunarodno radno iskustvo. S obzirom na to da je riječ o korporaciji prisutnoj u više zemalja, dijeljenje dobrih praksi s kolegama iz cijeloga svijeta svakodnevica je njihovih zaposlenika. Možda ti se osmjehne i prilika za kakav kratkotrajni odlazak na razmjenu iskustava ili projektni rad.
 

Koji su uvjeti rada?

Osim atraktivne pripravničke plaće, očekuje te i fleksibilno radno vrijeme i SmartWork model rada od kuće. Drugi benefiti za sve zaposlenike su godišnji bonus za ostvarena postignuća, božićnice, plaćeni cjelokupni sistematski pregled i slično.
U samom radnom okruženju možeš očekivati timski rad i svakodnevne prilike za učenje i razvoj. Tvrtku čini više od 5 000 zaposlenika, što je dovoljno ljudi koji pokrivaju znanja iz brojnih područja, pa ćeš izgledno uvijek dobiti odgovore na svoja pitanja! Tu su i redovite inovativne, praktične i suvremene edukacije.

Svoju prijavu možeš podnijeti do 15. ožujka, a na poveznici doznati više informacija o cjelokupnom Magenta LogIn programu, otvorenim pripravničkim mjestima te procesu prijave.

Ostanite znatiželjni, učite od najboljih i ispecite zanat.
FOTO: UNSPLASH