LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Rijeka

Želiš organizirati i provesti projekt? Nauči kako dobiti financijska sredstva na radionici za studente

Radionica će biti dostupna u dva termina kako bi se omogućilo što većem broju zainteresiranih studenata da prisustvuju.

Radionica će biti dostupna u dva termina kako bi se omogućilo što većem broju zainteresiranih studenata da prisustvuju.

Studentski centar Rijeka u suradnji s Povjerenstvom za raspodjelu naknade za posredovanje pri obavljanju studentskih poslova otvorio je Javni poziv za prijavu projekata usmjerenih prema studentima, a koji se odnose na kulturne, sportske, znanstvene i edukativne aktivnosti. Ovaj poziv omogućuje studentima da kroz vlastite projekte doprinesu bogatijem društvenom životu zajednice te promoviraju razne oblike učenja i aktivnosti izvan formalnog obrazovanja.

Studentski restoran Kampus uveo samoposlužni kiosk – do pizze i snackova u nekoliko klikova


Kako bi pomogao studentima s idejama za projekte, ali bez iskustva u pisanju projektnih prijedloga, Studentski centar Rijeka organizira radionicu na kojoj će se polaznici educirati o pravilnom pisanju i prijavljivanju studentskih projekata. Radionica će se održati na Kampusu, u VIP prostoriji pored recepcije Studentskog naselja Trsat, i bit će dostupna u dva termina kako bi omogućila što većem broju zainteresiranih studenata da prisustvuju. Studenti mogu izabrati jedan od dva ponuđena termina: utorak, 15. listopada 2024. godine ili ponedjeljak, 21. listopada 2024. godine, oba s početkom u 16 sati.

Prijavi svoj inovativni projekt na natječaj Pro-Student i osvoji vrijednu nagradu te priznanje fakulteta


Radionica je prilika za sve studente koji žele organizirati sportske, kulturne, znanstvene ili edukativne aktivnosti za svoje kolege, a nisu sigurni kako započeti proces prijave. Na radionici će polaznici dobiti upute o tome kako strukturirati svoje projekte i osigurati potrebna sredstva za njihovu realizaciju. Više informacija o Javnom pozivu saznajte ovdje, a za prijavu na radionicu posjetite sljedeći link.
 

Provedi ljeto u SAD-u: saznaj kako raditi i uživati u američkoj kulturi na informativnom predavanju u Rijeci


IZVOR: STUDENTSKI CENTAR RIJEKA
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA