LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Rijeka

Riječki SC otvorio javni poziv za projekte u kulturi, sportu, znanosti i obrazovanju namijenjene studentima

Realizacija projekata predviđena je u razdoblju od 1. listopada 2024. do 31. ožujka 2025. godine.

Realizacija projekata predviđena je u razdoblju od 1. listopada 2024. do 31. ožujka 2025. godine.

Studentski centar Rijeka otvorio je javni poziv za prijavu projekata usmjerenih na kulturne, sportske, znanstvene i edukacijske aktivnosti koje su isključivo namijenjene studentima. Prijave su otvorene od 26. rujna do 25. listopada 2024. godine, a realizacija projekata predviđena je u razdoblju od 1. listopada 2024. do 31. ožujka 2025. godine.

Projekti mogu obuhvatiti raznolike aktivnosti, uključujući ekologiju, održivi razvoj, sport i rekreaciju, kao i pomoć ranjivim skupinama studenata, poput onih s invaliditetom ili slabijim socioekonomskim statusom. Dodatno, poziv se odnosi i na zdravstvene aktivnosti, prevenciju ovisnosti, te kulturne projekte usmjerene na očuvanje kulturne baštine. Za provedbu poziva bit će imenovano povjerenstvo, koje se sastoji od pet članova, od kojih tri imenuje Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci, a dva članovi SC-a.

Od ovog tjedna u riječkim menzama možete pronaći ove dvije novosti na meniju



Sva dodatna pitanja vezana uz poziv mogu se postaviti elektronički, na e-adresu: projekti@scri.hr ili pozivom na broj telefona 099/845 1677, do pet dana prije isteka roka za prijavu. Više informacija dostupno je na sljedećoj poveznici.
IZVOR: STUDENTSKI CENTAR RIJEKA
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA