LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Virtualni sajam

Započeo Job.Fair Tehničkog fakulteta uz 20 tvrtki; još je moguće priključiti se

– Više od 20 renomiranih tvrtki iz Rijeke i okolice prezentirat će svoj rad studentima, prilike koje nude u vidu stručne prakse i zapošljavanja. – ističu s Tehničkog fakulteta.

– Više od 20 renomiranih tvrtki iz Rijeke i okolice prezentirat će svoj rad studentima, prilike koje nude u vidu stručne prakse i zapošljavanja. – ističu s Tehničkog fakulteta.

Novi tjedan na riječkom Tehničkom fakultetu započeo je otvorenjem virtualnog Sajma poslova – Job.Fair 2020. Studenti mu se mogu priključiti do 6. studenog na poveznici

– Smještene na virtualnom štandu, više od 20 renomiranih tvrtki iz Rijeke i okolice prezentirat će svoj rad studentima, prilike koje nude u vidu stručne prakse i zapošljavanja te otvoriti prostor studentima za predstavljanje, pitanja i uspostavljanje poslovne suradnje. Uključene tvrtke, kao i svake godine, dolaze iz različitih djelatnosti čime se postiže raznovrsnost ponude, ali i prilika da studenti procijene stanje, zahtjeve i uvjete rada unutar sektora. Rastući odaziv tvrtki ukazuje na potrebu poslodavaca da već sada u svoje redove regrutiraju sposobne i ambiciozne mlade ljude. – ističu organizatori.

Tehnički fakultet, navode njegovi predstavnici, u svom djelovanju velik naglasak stavlja na daljnje usmjeravanje svojih studenata u izgradnji uspješne poslovne karijere. Kao institucija koja već 60 godina od svojih studenata stvara vrhunske stručnjake na polju tehnoloških znanosti, kažu da on nastavlja uspješno voditi svoje studente prema novim poslovnim prilikama i dostizanju svog punog potencijala.

 

Spremno je odgovorio na izazove novonastale epidemiološke situacije te je vješto svoje aktivnosti situacije prebacio u virtualnu sferu.

– Poštujući epidemiološke mjere, učinjen je izniman iskorak u implementaciji digitalnih medija sa svrhom komunikacije sa studentima, potencijalnim studentima i svim zainteresiranim. Na jedinstven i inovativan način, za grad Rijeku i PGŽ, osmišljena je internetska komunikacijska platforma na kojoj se održava Job.Fair 2020. – dodaju s Fakulteta.

FOTO: PEXELS