LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

Job Fair i ove godine predstavlja mjesto spajanja talenata i prilika

Ove godine, Job Fair seli se u Mozaik Event Centar, gdje će se održati program koji obuhvaća sve – od panel rasprava o trenutačnim trendovima u industriji do praktičnih radionica za usavršavanje vještina. 

Ove godine, Job Fair seli se u Mozaik Event Centar, gdje će se održati program koji obuhvaća sve – od panel rasprava o trenutačnim trendovima u industriji do praktičnih radionica za usavršavanje vještina. 

Popularni sajam Job Fair, sajam poslova i networkinga ove godine stiže ranije nego inače. Na dane 8. i 9. svibnja održat će se događanje s ciljem pružanja studentima sudionicima priliku da se povežu s preko 100 tehnoloških poduzeća te više od 100 domaćih, regionalnih i inozemnih tvrtki. Upravo iz tog razloga, na Job Fair su dobrodošli podjednako i studenti i mladi profesionalci, kao i iskusni stručnjaci.

FER osmislio „Branku”, AI pomoćnicu za lakši upis na fakultet


Ove godine, Job Fair seli se u Mozaik Event Centar, transformirajući ga u središte tehnoloških inovacija, inspirativnih razgovora i zanimljivih radionica. Dvorane Zemlja, Vatra i Voda bit će domaćini raznolikog programa koji obuhvaća sve – od panel rasprava o trenutačnim trendovima u industriji do praktičnih radionica za usavršavanje vještina. 

Student FER-a osvojio nagradu za rad o primjeni strojnog učenja u dijagnostici mucanja


Job Fair organiziraju Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu (FER), Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET) kao priliku za sve zaljubljenike u tehnologiju, inovacije i razmjenu znanja. 
​​​​

Na FER-u predavanje o korištenju umjetne inteligencije u analizi DNA i RNA


Prijave su moguće na internetskoj stranici Job Faira. Prilikom otvaranja profila dobije se QR kod koji omogućuje ulazak na sajam. Pored toga, moguće je rezervirati svoje mjesto na raznim radionicama i pratiti najnovije informacije putem internetske stranice FER-a te društvenih medija.

IZVOR: FAKULTET ELEKTROTEHNIKE I RAČUNARSTVA ZAGREB
FOTO: JOB FAIR