LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Fakultet političkih znanosti u Zagrebu

Zagrebački fakultet pozvao studente „na kavu” kako bi mogli opušteno pričati s upravom

Studenti će imati mogućnost postavljati pitanja, dijeliti svoje nedoumice i prijedloge te dobiti odgovore iz prve ruke.

Studenti će imati mogućnost postavljati pitanja, dijeliti svoje nedoumice i prijedloge te dobiti odgovore iz prve ruke.

Fakultet političkih znanosti u Zagrebu poziva studente na događaj Kava s Upravom, koji će se održati 17. listopada 2024. godine od 10 do 11:30 u C dvorani. Taj događaj pruža jedinstvenu priliku studentima da se izravno obrate upravi fakulteta u opuštenoj atmosferi.

Prijavite se na specijaliziranu jesensku školu o Istočnoj Aziji i osvojite 5 ECTS bodova


Tijekom Kave s Upravom, studenti će imati mogućnost postavljati pitanja, dijeliti svoje nedoumice i prijedloge te dobiti odgovore iz prve ruke. Ta inicijativa zamišljena je kao kontinuirani oblik otvorene komunikacije između studenata i vodstva fakulteta, osiguravajući da svi studenti imaju priliku sudjelovati u razgovorima o važnim temama koje ih zanimaju.

Fakultet političkih znanosti ranije zatvara natječaj za Erasmus+ stručnu praksu


Fakultet poziva sve studente da iskoriste tu priliku za sudjelovanje u dijalogu koji bi mogao donijeti korisne promjene i poboljšanja unutar fakulteta.
 

„Kava s Upravom bit će kontinuirano organizirana kako bi svi studenti imali priliku sudjelovati u otvorenim razgovorima s vodstvom fakulteta. Nemojte propustiti priliku sudjelovati u otvorenom dijalogu i saznati više o temama koje vas zanimaju!” – poručuju s fakulteta.

IZVOR: FAKULTET POLITIČKIH ZNANOSTI U ZAGREBU
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA