LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Građevinski fakultet

Za razliku od Filozofskog, jedan drugi Fakultet svoje je studente obavijestio o načinu izvođenja nastave

Osim na Filozofskom, hibridnu ili online nastavu bi u nekom od oblika trebali slušati i studenti Građevinskog fakulteta te Fakulteta strojarstva i brodogradnje.

Osim na Filozofskom, hibridnu ili online nastavu bi u nekom od oblika trebali slušati i studenti Građevinskog fakulteta te Fakulteta strojarstva i brodogradnje.

Nakon pandemijskih godina i tzv. studiranja od kuće, čini se kako će online nastava ponovno postati svakodnevica brojnih studenata. U javnost je prvotno isplivao slučaj sa zagrebačkog Filozofskog fakulteta koji je tek jučer službeno obavijestio studente o načinu izvođenja nastave u ljetnom semestru. Razlog prelaska na online platforme su hitne sanacije objekata koji su stradali u potresu, Fakultet je dobio bespovratna sredstva za obnovu, a ista mora biti odrađena najkasnije do 30. svibnja 2023.


Osim na Filozofskom, hibridnu ili online nastavu bi u nekom od oblika trebali slušati i studenti Građevinskog fakulteta te Fakulteta strojarstva i brodogradnje. Na službenim stranicama FSB-a nema nikakve obavijesti, no kako su nam potvrdili, uskoro će uslijediti očitavanje dekana Zdenka Tonkovića.

Što se tiče Građevinskog fakulteta, na službenoj stranici pronašli smo obavijest u kojoj je objašnjeno kako bi nastava trebala izgledati u narednom semestru. 

Nastava na prijediplomskom studiju odvijat će se u hibridnom obliku: predavanja će se održavati na daljinu, dok će se vježbe izvoditi uživo na lokaciji Sv. Duh 129. 
 
Nastava diplomskoga studija smjera Geotehnika, Materijali, Konstrukcije, Prometnice, Organizacija građenja i Teorija i modeliranje konstrukcija u cijelosti će se održavati uživo na lokaciji Sv. Duh 129, dok će se nastava smjera Hidrotehnika održavati na lokaciji Savska cesta 16 - javljaju s Građevinskog, uz napomenu da nastava kreće 6. ožujka.

FOTO: GOOGLEMAPS/SCREENSHOT