LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Besplatno za studente

WORLD IN THE CITY: AIESEC Split organizira tečajeve engleskog, njemačkog, španjolskog i francuskog

Polaznici će moći učiti jezike uz izvorne govornike.

Polaznici će moći učiti jezike uz izvorne govornike.

Studenti i mladi volonteri neprofitne organizacije AIESEC u Splitu već dugi niz godina organiziraju projekt pod nazivom World in The City. Riječ je o projektu koji provodi edukacijske radionice stranih jezika. Radionice su dugogodišnji projekt na kojemu se studente, mlade, ali i opću populaciju podučava određenim stranim jezicima koje u svom radu dijele na osnovnu i naprednu razinu. Strani praktikanti koji dolaze u Split ne podučavaju samo svoj materinji jezik već i upoznavaju polaznike sa svojom kulturom, običajima, tradicijom.

U sklopu ovog projekta bit će i organiziran događaj pod nazivom Global Village, koji ima za cilj predstaviti zemlje iz kojih strani praktikanti dolaze. Strani praktikanti nastoje kroz posebne interaktivne i zanimljive edukacijske materijale/radionice ostvariti što bolji izlazni rezultat, odnosno nastoje kreirati svoje radionice s jasnim ishodima učenja u cilju što većeg poboljšanja stranog jezika za polaznike.

U sklopu ovogodišnjeg projekta World in The City organiziraju jezike:

  • engleski osnovna razina
  • engleski napredna razina
  • njemački osnovna razina
  • njemački napredna razina
  • španjolski osnovna razina
  • španjolski napredna razina
  • francuski osnovna razina.

Trajanje radionica je 5 tjedana. Radionice se održavaju 3 puta tjedno u trajanju od 90 minuta. Studentima je pohađanje radionica besplatno, dok je za ostale cijena 150 HRK. Prijave se zaprimaju na poveznici

AIESEC je najveća međunarodna organizacija mladih na svijetu (djeluje aktivno u 127 zemalja, a ukupno u 140 zemalja na svijetu), koja je vođena od strane mladih ljudi koji imaju manje od 30 godina. Oni su nepolitička, neovisna i neprofitna organizacija čiji članovi nastoje poboljšati sebe i zajednicu te su posebno zainteresirani za svjetska pitanja, vodstvo te cjeloživotno obrazovanje i usavršavanje.

FOTO: AIESEC SPLIT