LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
U par klikova do informacija

Web-stranica varaždinskog SC-a osvanula u novom ruhu

Varaždinski studenti sada će, zahvaljujući preglednijoj i modernijoj web-stranici Studentskog centra, još brže i jednostavnije doći do potrebnih informacija.

Varaždinski studenti sada će, zahvaljujući preglednijoj i modernijoj web-stranici Studentskog centra, još brže i jednostavnije doći do potrebnih informacija.

Studentski centar u Varaždinu bogatiji je za novu verziju web-stranice na kojoj je vrlo lako pronaći najbitnije informacije i biti u tijeku sa svim novostima. Studenti tako na stranici modernog dizajna mogu pretraživati informacije ovisno o tome zanima li ih nešto o studentskim poslovima, smještaju ili prehrani i još mnogo toga.

Na početnom zaslonu web-stranice dočekat će vas pet rubrika: Student servis, Smještaj, Prehrana, Javna nabava i HUB. Na početnom se zaslonu nalaze još tri opcije s pomoću kojih možete doći do bitnih informacija: Postani član Student servisa!, Danas na jelovniku studentskog restorana i Prijava kvara za stanare domova.

Varaždinski SC objavio natječaj za subvencionirano stanovanje – povećavaju se cijene!Stisnete li, primjerice, na opciju Danas na jelovniku studentskog restorana, otvorit će vam se zaslon prikazan na slici dolje, na kojemu ćete moći pregledavati dnevne jelovnike u Varaždinu, Čakovcu, Koprivnici, Križevcima i Bjelovaru, kao i kontakt-informacije restorana u spomenutim gradovima te njihovo radno vrijeme. 

Sveučilište Sjever poziva na UNIN Connect Week, najveće karijerno događanje za studente ove regije


 
FOTO: Screenshot/Studentski centar Varaždin

Varaždinski SC uveo digitalne iksice i mogućnost digitalnog potpisivanja e-Ugovora


Na početnom zaslonu možete pratiti novosti vezane uz studentski život, i to za sve podružnice, ili ih možete filtrirati pa vidjeti novosti u podružnicama Studentskog centra Varaždin. Moguće je još u nekoliko klikova prijaviti kvar u domu ili provjeriti status kartice za tehničku podršku. 

Koje sve mogućnosti pruža nova stranica i kako ona uopće izgleda, pogledajte na poveznici.
FOTO: SCREENSHOT/STUDENTSKI CENTAR VARAŽDIN