LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
U par klikova do informacija

Web-stranica varaždinskog SC-a osvanula u novom ruhu

Varaždinski studenti sada će, zahvaljujući preglednijoj i modernijoj web-stranici Studentskog centra, još brže i jednostavnije doći do potrebnih informacija.

Varaždinski studenti sada će, zahvaljujući preglednijoj i modernijoj web-stranici Studentskog centra, još brže i jednostavnije doći do potrebnih informacija.

Studentski centar u Varaždinu bogatiji je za novu verziju web-stranice na kojoj je vrlo lako pronaći najbitnije informacije i biti u tijeku sa svim novostima. Studenti tako na stranici modernog dizajna mogu pretraživati informacije ovisno o tome zanima li ih nešto o studentskim poslovima, smještaju ili prehrani i još mnogo toga.

Na početnom zaslonu web-stranice dočekat će vas pet rubrika: Student servis, Smještaj, Prehrana, Javna nabava i HUB. Na početnom se zaslonu nalaze još tri opcije s pomoću kojih možete doći do bitnih informacija: Postani član Student servisa!, Danas na jelovniku studentskog restorana i Prijava kvara za stanare domova.

Stisnete li, primjerice, na opciju Danas na jelovniku studentskog restorana, otvorit će vam se zaslon prikazan na slici dolje, na kojemu ćete moći pregledavati dnevne jelovnike u Varaždinu, Čakovcu, Koprivnici, Križevcima i Bjelovaru, kao i kontakt-informacije restorana u spomenutim gradovima te njihovo radno vrijeme. 

 
FOTO: Screenshot/Studentski centar Varaždin

Na početnom zaslonu možete pratiti novosti vezane uz studentski život, i to za sve podružnice, ili ih možete filtrirati pa vidjeti novosti u podružnicama Studentskog centra Varaždin. Moguće je još u nekoliko klikova prijaviti kvar u domu ili provjeriti status kartice za tehničku podršku. 

Koje sve mogućnosti pruža nova stranica i kako ona uopće izgleda, pogledajte na poveznici.
FOTO: SCREENSHOT/STUDENTSKI CENTAR VARAŽDIN