LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Stjecanje novih vještina

Volontiraj u RIBROO Kampu i pomozi brucošima da se snađu

RIBROO Kamp za brucoše traži volontere od 26. do 30. rujna za ovogodišnji kamp u Kraljevici.

RIBROO Kamp za brucoše traži volontere od 26. do 30. rujna za ovogodišnji kamp u Kraljevici.

Ako novu akademsku godinu želite početi korisno i pri tome biti od pomoći drugima, razveselit će vas vijest da to možete učiniti volontirajući na RIBROO Kampu za brucoše. Ovogodišnji i ujedno sedmi po redu događaj održat će se od 26. do 29. rujna u Uvali Scott u Kraljevici, dok će volontiranje trajati dan duže, odnosno do 30. rujna.

Sjetite se svih problema s kojima ste se suočili tijekom dolaska na fakultet i vaše prve godine boravka na nepoznatom i iskoristite to kako biste pomogli onima koji će ove akademske godine proživljavati isto. Osim što ćete upoznati nove ljude, naučit ćete nešto više o timskom radu, koordinaciji i organizaciji. Ovaj Kamp organiziran je na način da su studenti podijeljenji u timove po fakultetima, odjelima i smjerovima, dok će svaki tim imati svojeg koordinatora – starijeg studenta.

U slučaju da ne pronađete neku od informacija na poveznici, možete kontaktirati koordinatoricu volontera na e-mail adresu volonteri@sz.uniri.hr. Prijavnicu za volontiranje možete naći ovdje.

FOTO: FACEBOOK