LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci

Kamp za brucoše RIBROO: prilika za novi početak i nezaboravno iskustvo

Unatoč tome što je Kamp namijenjen brucošima, pozvani su i studenti viših godina studija koji će svojim iskustvom i znanjem pridonijeti boljem upoznavanju novih studenata sa studentskim životom.

Unatoč tome što je Kamp namijenjen brucošima, pozvani su i studenti viših godina studija koji će svojim iskustvom i znanjem pridonijeti boljem upoznavanju novih studenata sa studentskim životom.

Započele su prijave za ovogodišnji Kamp za brucoše – RIBROO, kamp koji pruža priliku novim studentima da se lakše prilagode studentskom životu u Rijeci. Početak studiranja donosi mnoge promjene, a ovaj projekt u organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci, nastoji olakšati prve korake studiranja novih studenata na Sveučilištu. Kamp za brucoše će se održati od 26. rujna do 29. lipnja 2024. godine, na Platku (Veliki dom Platak).

RIBROO je osmišljen kao edukativno druženje studenata prve godine Sveučilišta u Rijeci na kojemu će, kroz druženje sa studentima viših godina, saznati sve što im treba da uspješno krenu u svijet studiranja. Kamp je organiziran podjelom u timove po fakultetima, odjelima i smjerovima gdje svaki tim ima svog koordinatora, odnosno starijeg studenta koji će zajedno s njima prolaziti unaprijed osmišljeni program. Unatoč tome što je Kamp namijenjen brucošima, pozvani su i studenti viših godina studija koji će svojim iskustvom i znanjem pridonijeti boljem upoznavanju novih studenata sa studentskim životom. Kamp također nudi razne sportske aktivnosti te je prilika za stvaranje novih prijateljstava i nezaboravnih iskustava. Očekuju se i radionice o učenju, Sveučilištu, studentskim poslovima, studentskim razmjenama te zabave za vrijeme svih aktivnosti, ali i na kraj svakog dana.

Studentski zbor u Rijeci poziva na Wings for Life



Iznos naknade za kampa za brucoše je 95 eura po sudioniku što uključuje sve aktivnost, a nudi se i mogućnost plaćanja u dvije rate. Prva rata u iznosu 50% od ukupnog iznosa naknade treba biti uplaćena do 20. kolovoza, dok je ostatak potrebno uplatiti do 18. rujna. Program kampa iz 2023. godine je dostupan ovdje, dok će program za 2024. godinu biti objavljen uskoro, navode na stranici Studentskog zbora Sveučilišta u Rjeci.

Studentski zbor u Rijeci pokrenuo newsletter


Svi studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u smještajnim kapacitetima Studentskog centra Rijeka moći će obaviti useljenje 25. rujna, pod uvjetom da su sudionici Kampa. Isto tako, studenti koji su smješteni u privatnom smještaju mogu ostvariti noćenje u Studentskom centru Rijeka bez dodatne naknade. Stoga, ako vam je potreban smještaj to je potrebno posebno napomenuti prilikom prijave.

Mjesta su ograničena, stoga je važno požuriti s prijavama. Više informacija o kampu i načinu prijave možete pronaći na službenim internetskim stranicama Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci i na njihovoj Facebook stranici. Odustanak od sudjelovanja se prijavljuje na ribroo@sz.uniri.hr do 11. rujna 2024. godine.

Riječkim studentima više od 500 000 kuna za projekte i programe


 

IZVOR: STUDENTSKI ZBOR SVEUČILIŠTA U RIJECI
FOTO: KAMP ZA BRUCOŠE – RIBROO / FACEBOOK