LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Božić u studentskom domu

VIDEO: Djed Mraz darovao studente u Splitu

Posjet Djeda Mraza jedna je od božićnih aktivnosti kojima Studentski centar u Splitu studentima uljepšava blagdane.

Posjet Djeda Mraza jedna je od božićnih aktivnosti kojima Studentski centar u Splitu studentima uljepšava blagdane.

Splitski studenti ove su godine bili jako dobri kad ih je posjetio – Djed Mraz

Više od 1200 studenata smještenih u Studentskom domu dr. Franjo Tuđman na Kampusu, u Studentskom domu Bruno Bušić i u Hostelu Spinut na Spinutu dobilo je svoj božićni dar.
– Djedicu smo zatekli kako na božićnu večer gura teške saonice s darovima na Kampusu. Trudio se da ga nitko ne vidi, ali nije jednostavno sakriti to brdo od darova koje su svojim akademskim uspjesima zaslužili naši studenti. Ponudili smo mu okrjepu u menzi jer mnogo soba je trebalo posjetiti te večeri. – poručili su iz Studentskog centra u Splitu.
Posjet Djeda Mraza samo je jedna od božićnih aktivnosti kojima Studentski centar u Splitu studentima uljepšava blagdane. Prije dva tjedna za studente je održana svečana božićna večera, dodijeljene su nagrade najvrjednijim studentima koji su ocjenjivali splitske menze, a organizirano je i zajedničko kićenje božićnog drvca.

Kako je Djed Mraz darovao studente, Studentski centar zabilježio je i videom koji možete pogledati na poveznici ili u nastavku, a dio atmosfere zabilježen je i u fotogaleriji.
 
FOTO: UNSPLASH