LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Ocijeni spizu i nagrada je blizu”

Splitski studenti ocjenjivali jela u menzi pa dobili vrijedne poklone

Nagradni natječaj traje sve do 31. svibnja pa i ostali splitski studenti imaju priliku osvojiti jednu od mnogobrojnih nagrada koje je pripremio splitski Studentski centar.

Nagradni natječaj traje sve do 31. svibnja pa i ostali splitski studenti imaju priliku osvojiti jednu od mnogobrojnih nagrada koje je pripremio splitski Studentski centar.

Studentski centar u Splitu početkom godine pokrenuo je nagradni natječaj Ocijeni spizu i nagrada je blizu u sklopu kojeg studenti ocjenjuju jela u menzi, a zauzvrat mogu dobiti mjesečnu ili pak godišnju nagradu koju je osigurao SC. 
 
VEZANO: Redoviti posjetitelji splitskih menzi mogu osvojiti nagrade u vrijednosti od 50 000 kuna!

Kako bi dobili nagradu, studenti trebaju komentirati i ocjenjivati račune iz menze te biti u top pet komentatora mjesečno. Studenti će na mjesečnoj bazi dobivati nagrade, a prikupljeni bodovi zbrajat će se za osvajanje glavnih nagrada.

Prije nekoliko dana splitskim su studentima dodijeljene prve mjesečne nagrade

Najkorisnija ocjenjivačica, studentica Vanesa, osvojila je Tommy poklon bon u vrijednosti od 300kn i mjesečnu članarinu u Gulliveru.

– Jela sam svakodnevno u menzi i ocjenjivala uredno hranu poštujući pravila nagradne igre. Definitivno se isplati igrati jer se može nešto i osvojiti. Igram i dalje nadajući se i glavnoj nagradi – rekla je tom prigodom Vanesa za SC Split.

Najaktivniji ocjenjivač, student KIF-a Bruno, također je osvojio Tommy poklon bon u vrijednosti od 300kn i Polleo poklon paket. 

– Vidio sam na instagramu da kreće nagradna igra odlučio sam sudjelovati na njoj pošto studiram na kineziološkom fakultetu, a zna se koliko mi možemo pojesti i da nam je hrane nikad dosta. Iksica mi potraje do desetog u mjesecu. Dobio sam nagradu za najaktivnijeg ocjenjivača jer sam doslovno komentirao svaki pojedeni obrok. Nekad je bio dobar komentar, a nekad je bila i konstruktivna kritika kako bi se nešto poboljšalo. Svakako ću nastaviti ocjenjivati i sudjelovati u nagradnoj igri – rekao je Bruno za SC Split

Nagradu je osvojila i studentica Dora, i to Tommy poklon bon u vrijednosti od 300kn i parfem Optika Anda. 

– Na moj jedan račun je stalo čak 19 proizvoda. Brat je dao savjet i napravio strategiju jer je iskusniji u menzi od mene i igrao je igru prošle godine. Sve smo pojeli njegova cura, on i ja. Počastili smo se. Smatram da ako ljudi komentiraju pojedenu hranu da se mogu neke sitnice popraviti, ali već je i ovako puno bolje, nego li je bilo prije. Moram priznati da sam uistinu zadovoljna stanjem s prehranom u menzi – rekla je Dora.

Studenti koji u ovom krugu nisu osvojili nagrade ne moraju očajavati jer ih već idući mjesec čeka ponovna dodjela nagrada. Nagradna igra Ocijeni spizu i nagrada je blizu traje sve do 31. svibnja 2022. godine, a sve što je potrebno za sudjelovanje je prijaviti se u UNISpoT aplikaciju te ocjenjivati hranu iz menze.
FOTO: STUDENTSKI CENTAR U SPLITU