LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Edukacija

Uskoro završava produženi rok prijave za StarShip Fellowship Program 2020

Produljen rok za prijave StarShip Fellowship Programa, traju do 9. siječnja 2020. u 23:59 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Produljen rok za prijave StarShip Fellowship Programa, traju do 9. siječnja 2020. u 23:59 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Prijave za StarShip Fellowship Program produžene su te su sada otvorene do 9. veljače 2020. u 23:59 sati po srednjoeuropskom vremenu. Za prijavu je potrebno poslati životopis i motivacijsko pismo na e-adresu starship@uc.pt.

StarShip Fellowship Program prilika je za sve zainteresirane za kreiranje novih ideja, novih rješenja i inovacija u području zdravstva.

U sklopu programa sudionici će tijekom 2020. provesti ukupno devet tjedana educirajući se o najnovijim tehnologijama s vodećih europskih sveučilišta i razvijajući nova rješenja s najvećim stručnjacima u području zdravstva. EIT Health svakomu od izabranih sudionika daje školarinu od 15 000 €  i pokriva putne troškove u iznosu od 3000 €.

Program je namijenjen svima sa završenim obrazovanjem u području medicine, prirodnih/prirodoslovnih znanosti, inženjerstva (biomedicinskoga, mehaničkoga ili drugoga), ekonomije i menadžmenta, javnih politika, dizajna i sličnih studijskih područja. Uvjet je prvostupnička, magistarska ili doktorska diploma iz nabrojanih područja te odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. 

Više informacija potražite na poveznici.

FOTO: PIXABAY