LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Brucoši

Uskoro se održava orijentacijski tjedan za brucoše na Filozofskom fakultetu u Zagrebu

Na orijentacijskom tjednu prikupi sve potrebne informacije o studiranju na Filozofskom fakultetu te novu akademsku godinu započni savršeno spreman.

Na orijentacijskom tjednu prikupi sve potrebne informacije o studiranju na Filozofskom fakultetu te novu akademsku godinu započni savršeno spreman.

Tek si se upisao na fakultet? Prva si godina prediplomskog ili diplomskog studija, a dolaziš s drugog fakulteta i ne znaš što te očekuje u narednoj akademskoj godini? Dođi na orijentacijski tjedan Filozofskog fakulteta u Zagrebu i otkrij korisne informacije. Ove godine orijentacijski tjedan traje od 1. do 3. listopada, odnosno od utorka do četvrtka.

Orijentacijski tjedan služi tome da pomogne studentima koji prvi put dolaze na Filozofski fakultet te im kroz razna predavanja, predstavljanja raznih službi i odsjeka pomaže u involviranju u sam fakultet.

Neke od bitnih stavki koje bi bilo dobro učiniti tijekom, ili čak prije orijentacijskog tjedna, jesu otići na sastanak s upravom i pročelnicima te na sastanak odsjeka na kojem studirate. Također, treba podići iksicu i sve potrebne dokumente za studiranje te upisati kolegije na studomatu, odnosno u referadi ako studirate kombinaciju trogodišnjeg i četverogodišnjeg preddiplomskog studija.

Jedna je od važnih stvari tijekom studiranja i učlanjenje u studentsku knjižnicu, a isto se tako treba raspitati o studentskim liječnicima kojima se možeš obratiti ako ti zatrebaju tijekom školovanja.

Sve detaljnije informacije ovdje navedenih stvari, kao i sam raspored događanja, moguće je pronaći na linku.

FOTO: NENSI BABIĆ, STUDENTSKI.HR