LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Savjeti studenata

FER Survival Guide: predavanje koje se ne propušta!

Brucošica ili brucoš FER-a, ali i stariji studenti koji se ne snalaze najbolje na svom fakuletu, dobit će savjete iskusnih kolega.

Brucošica ili brucoš FER-a, ali i stariji studenti koji se ne snalaze najbolje na svom fakuletu, dobit će savjete iskusnih kolega.

Ako studirate na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER) i osjećate se pomalo izgubljeno ili čak preplašeno, predavanje FER Survival guide, pravo je mjesto za vas. Nema veze ako ste zaboravili tehničke stvari ili se izgubili u brojnim hodnicima, stariji kolege će vam pomoći.

Predavanje će se održati u ponedjeljak, 16. listopada 2023. godine u 18 sati u dvorani D1 na FER-u te je namijenjeno brucošicama i brucošima.

Ove godine značajno manje upisa na nastavničkim smjerovima, dok i dalje svi najviše upisuju ovaj studij


 

 

Objavljene konačne rang-liste: više od 23 tisuće novih studenata kreće na fakultete!


„Ne propustite priliku za saznati kako izvršiti što bolju tranziciju iz srednjoškolskih klupa na FER te kako maksimalno iskoristiti svoje studentske dane! Vidimo se!“ – poručuju s FER-a.


FER osmislio „Branku”, AI pomoćnicu za lakši upis na fakultet


Osim što studenti mogu čuti nešto više o tehničkim stvarima, saznat će i je li moguće završiti taj fakultet koji je među studentima na glasu kao jedan od težih. Saznat ćete i što vas očekuje na labosima, ali se i dobro zabaviti u neformalnom okruženju.

IZVOR: FER, INSTAGRAM