LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Neformalna edukacija

Uskoro se održava Erasmus+ trening na temu volonterskih projekata u zajednici

21 osoba sudjelovat će na Erasmus+ treningu u sklopu kojega će tijekom sedam dana učiti kako osmisliti, razviti, prijaviti i provesti volonterski projekt u zajednici.

21 osoba sudjelovat će na Erasmus+ treningu u sklopu kojega će tijekom sedam dana učiti kako osmisliti, razviti, prijaviti i provesti volonterski projekt u zajednici.

 Od 25. lipnja do 1. srpnja 2021. udruga Outward Bound Croatia (OBC) organizira Erasmus+ trening za osobe koje rade s mladima u trajanju od sedam dana. Sudionici dolaze iz Hrvatske, Španjolske, Litve, Latvije, Portugala, Grčke i Francuske.

Trening će se održati u edukacijskom centru Outward Bounda u Velikom Žitniku, gdje udruga posljednjih nekoliko godina provodi brojne aktivnosti neformalnog učenja za mlade iz cijele Hrvatske i šire, pišu iz udruge.

U treningu će sudjelovati 21 osoba koja će tijekom sedam dana učiti kako osmisliti, razviti, prijaviti i provesti volonterski projekt u zajednici. Naglasak je na interkulturalnom učenju, umrežavanju organizacija civilnog društva i razvoju volonterstva i solidarnosti u Europi.

Udruga Outward Bound u posljednjih 7 godina provela je preko 20 volonterskih projekata putem Europske volonterske službe i Europskih snaga solidarnosti te uključila preko 300 mladih ljudi u međunarodne aktivnosti solidarnosti, stoji u priopćenju. Trening je organiziran u sklopu Erasmus+ programa, zahvaljujući kojem su svi troškovi sudjelovanja za sudionike potpuno pokriveni!
– Erasmus+ program potiče cjeloživotno učenje, interkulturalnu razmjenu i izgradnju demokratskog društva u Europi. Outward Bound Croatia poziva osobe aktivne u udrugama u Hrvatskoj da se prijave na sudjelovanje!
Više o projektu saznajte u info-letteru.
FOTO: PIXABAY