LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj

Useljenje u studentske domove moguće i u subotu

Studenti će se moći useliti u vremenu od 8:00 do 12:00 sati, u sve studentske domove Studentskog centra u Zagrebu. 

Studenti će se moći useliti u vremenu od 8:00 do 12:00 sati, u sve studentske domove Studentskog centra u Zagrebu. 

Odlukom uprave Studentskog centra u Zagrebu, kako bi se olakšalo studentima da usele u studentske domove, subota, 27. kolovoza 2022. bit će radna.

Studenti će se moći useliti u vremenu od 8:00 do 12:00 sati u sve studentske domove Studentskog centra u Zagrebu. 
 
VEZANO: Što sve ponijeti u studentski dom?

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskome domu, mogu useliti isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu. Iznimno studenti koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja. S tom potvrdom mogu privremeno useliti u studentski dom dok ne obave pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine.

Vremenski rok za useljenje u rezervirane sobe ili podmirenje troškova stanarine putem web naplate je do 10. rujna 2022., nakon toga se rezervacije brišu, a studenti mogu useliti u neku od preostalih slobodnih soba.

Studenti mogu putem svojih web profila pokriti trošak stanarine te useliti do 10. listopada 2022. na rezervirano mjesto u domu. Plaćanje rezervacije smještaja biti će omogućeno od 1. rujna  od 8:00 h do 10. rujna 2022. do 12:00 sati.
FOTO: STUDENTSKI.HR