LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Agro Start Up konferencija

U Zagrebu uskoro konferencija koja motivira mlade za bavljenje poljoprivredom

Konferencija se organizira pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, a održat će se 18. i 19. listopada 2022. godine u dvorani 6A.

Konferencija se organizira pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, a održat će se 18. i 19. listopada 2022. godine u dvorani 6A.

Agronomski fakultet domaćin je šestog izdanja Agro Start Up konferencije. Konferencija se organizira pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, a održat će se 18. i 19. listopada 2022. godine u dvorani 6A.

Studenti i svi zainteresirani imat će priliku čuti predavanja kroz 5 tematskih cjelina, a redom to su razvojna vizija poljoprivrede, studenti i poljoprivreda, prilike i rizici za mlade poljoprivrednike i Startup-ove i inspiriramo poljoprivredu. Kroz dvije tematske cjeline predstavit će najbolji hrvatski mladi poljoprivrednici i dat će se primjeri iz prakse mladih poljoprivrednika

Kako stoji na stranicama Agronomskog fakulteta, cilj ove konferencije je budućim mladim poljoprivrednicima, danas studentima, dati smjernice gdje, kako i kada zatražiti financijsku potporu, ali isto tako kroz primjere iz prakse mladih poljoprivrednika dati uvid u cijeli proces svojevrsnog stasanja.

Očekuje se da će konferenciju otvoriti Ministrica poljoprivrede mr. sc. Marija Vučković koja će odgovarati na pitanja studenata, a konferenciji će prisustvovati studenti iz Požege, Slavonskog Broda, Osijeka, Križevaca, Zadra te Zagreba.
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA