LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
OD IDEJE DO REALIZACIJE

U Splitu se traže poduzetni i proaktivni studenti koji će postati dio Studentskog poduzetničkog inkubatora

Program  „Studentske poslovne akademije” sastoji se od 10 radionica koje će držati međunarodni poslovni stručnjaci iz cijelog svijeta, a članovi inkubatora stjecat će vještine potrebne za snalaženje u poduzetničkom svijetu.

Program  „Studentske poslovne akademije” sastoji se od 10 radionica koje će držati međunarodni poslovni stručnjaci iz cijelog svijeta, a članovi inkubatora stjecat će vještine potrebne za snalaženje u poduzetničkom svijetu.

Studentski poduzetnički inkubator Ekonomskog fakulteta u Splitu otvorio je prijave za novu generaciju polaznika u akademskoj godini 2022./2023. koji će kroz program „Studentska poslovna akademija” razvijati svoje poduzetničke ideje i vještine, stoji na stranicama Sveučilišta u Splitu.

U ovaj poduzetnički inkubator dobrodošli su svi studenti s poduzetničkom idejom ili projektom, mladi poduzetnici početnici i startupi do dvije godine starosti, a pridruživanjem inkubatoru dobit će potrebnu pomoć za prve poduzetničke korake u praksi.

Spomenuti program  „Studentske poslovne akademije” sastoji se od 10 radionica koje će držati međunarodni poslovni stručnjaci iz cijelog svijeta, a članovi inkubatora stjecat će vještinu kreiranja poslovnog modela, analize i istraživanja tržišta, a upoznavat će se i s bitnim dijelovima poduzetničkog puta, kao što je to izrada marketinške strategije.

Poseban fokus se stavlja i na stjecanje vještina potrebnih za uspješnu prodaju te upoznavanje s različitim načinima financiranja.

Najuspješniji polaznici će se susresti s inozemnim investitorima i njima prezentirati svoj proizvod, a tijekom trajanja cijelog programa studenti će imati podršku mentora s fakulteta i iz industrije te sudjelovati i na raznim networking eventovima.

Inkubator pruža studentima tehnički opremljen co-working prostor za rad u kojemu mogu razvijati svoje inovacij, a završetkom ove akademije studenti postaju dijelom zajednice poduzetnih studenata.

Zanimljiva informacija je i da prema Pravilniku o priznavanju izvannastavnih aktivnosti na Sveučilištu u Splitu studenti mogu dobiti ECTS bodove za uspješno završen program.

Prijave su otvorene do 1. veljače 2023. godine, a prijaviti se možete preko poveznice.
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA