LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
KLUB ZONA

Split na jednom mjestu nudi pregršt aktivnosti za mlade, a subota će proći u znaku ljudskih prava, društvenih tema i igara

Održava se treća radionica Građanskog inkubatora, a na raspored se ponovno vraćaju i Večeri modernih društvenih igrara.

Održava se treća radionica Građanskog inkubatora, a na raspored se ponovno vraćaju i Večeri modernih društvenih igrara.

Sutrašnji program u Klubu Zona počinje uz Građanski inkubator, popodne se nastavlja zatvaranjem Mediteranskog ženskog festivala, a završava uz Večer modernih društvenih igara.

Treća radionica Građanskog inkubatora u Klubu Zona pružit će priliku za učenje i raspravljanje o demokraciji i ljudskim pravima, a održat će se u sutra od 11 do 13 sati.

Koristeći dosadašnje poznavanje ljudskih prava, sudionici ove radionice pokušat će odrediti važnost ljudskih prava za razvoj demokratske političke kulture. Upoznat će se i s  „Poveljom o ljudskim pravima” te pronaći odgovor na pitanje trebaju li sva prava biti dopuštena pozitivnim zakonima. Pritom će se koristiti suvremene interaktivne metode učenja i surađivati s mladima sličnih interesa, kazao je voditelj radionice Petar Kelvišer.

Četvrti Mediteranski ženski festival u organizaciji udruge Domine bavi se ženskim zdravljem. Na posljednjem festivalskom događanju održat će se predavanje na temu odnosa društva prema menstruaciji u Klubu Zona u 17 sati.

Također, ponovno će se subotom od 20 sati do ponoći održavati Večeri modernih društvenih igara: Ajmo se igrat! Na druženje uz društvene igre igrači mogu donijeti svoju igru ili besplatno posuditi i naučiti igrati novu igru iz ponude koju osigurava Udruga za fantastiku, igre i znanstvenu fantastiku F&ST.

Sudjelovanje na svim događanjima je besplatno, a iz Info zone pozivaju mlade da svoje mjesto na jutarnjoj radionici rezerviraju putem prijavnice dostupne na klubzona.net.
FOTO: KLUB ZONA, PRESS