LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski poslovi

U nizu oglasa za posao najbolje prolaze studenti stranih jezika; satnice i do 60 kn

Dok se satnice na stranici Studentski poslovi uglavnom kreću oko 25 kuna, najbolja je prilika za zaradu otvorena studentima engleskog i/ili njemačkog koji bi radili kao predavači u školi stranih jezika.

Dok se satnice na stranici Studentski poslovi uglavnom kreću oko 25 kuna, najbolja je prilika za zaradu otvorena studentima engleskog i/ili njemačkog koji bi radili kao predavači u školi stranih jezika.

Na stranici Studentski poslovi moguće je pronaći čitav niz oglasa za zapošljavanje studenata posredstvom studentskih servisa – od administrativnih poslova, preko rada u skladištu, rada u call-centrima, sve do zapošljavanja u nastavi. I dok se satnice uglavnom kreću oko 25 kuna, izdvajamo neke od znatno primamljivijih – najbolja je prilika za zaradu otvorena studentima stranih jezika, kojima se nudi satnica od čak 60 kuna.

Latina strani jezici do 7. siječnja traže predavača njemačkog i/ili engleskog jezika kojeg će plaćati 60 kuna po satu. Prijaviti se mogu apsolventi ili studenti 4. godine s minimalno 6 mjeseci iskustva u nastavi. Posao se obavlja u Zagrebu, i to uglavnom u popodnevnim i večernjim satima, stoga ga je moguće iskombinirati s fakultetskim obvezama.

Poprilično se zadovoljavajuća satnica može pronaći i u IT sektoru. U IT odjelu tvrtke STRABAG u Zagrebu studenti će biti plaćeni 35 kuna za sat rada. Prijaviti se mogu do 6. siječnja, a od njih se očekuje podrška internim korisnicima u postupku registracije Samsung Galaxy uređaja, uključivanje uređaja na temelju postojećih uputa za instalaciju, podrška za pitanja o internim aplikacijama koje se u koncernu instaliraju i koriste na Samsung uređajima, instalacija i podrška za interne aplikacije na uređajima korisnika putem TeamViewera i sl.

Iz ponude poslova također izdvajamo oglas Transcom Worldwidea. Ova tvrtka traži agente u službi za korisnike u studentskim redovima. Plaća ih između 30 i 36 kuna po satu, a uz dogovorenu satnicu daje i bonuse. Zadaci su budućih zaposlenika korisnička podrška i odgovaranje na upite klijenata, pružanje informacija o proizvodima i uslugama tvrtke klijenta, osiguravanje visoke razine kvalitete usluge i zadovoljstva korisnika, ali i komunikacija s klijentima njemačkoga govornog područja, zbog čega je nužno poznavanje B2/C1 razine toga jezika. Prijave se zaprimaju do 18. siječnja 2019.

FOTO: FLICKR