LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Uređenje laboratorija

U FOI-jevu dvoranu za praktičnu nastavu uloženo 200 000 kn; svečano je otvorena

Dvorana 15 sada nosi naziv FINA, a obnovljena je cijela njena unutrašnjost te je opremljena novim namještajem i novom tehnologijom kako za nastavne tako i za izvannastavne aktivnosti.

Dvorana 15 sada nosi naziv FINA, a obnovljena je cijela njena unutrašnjost te je opremljena novim namještajem i novom tehnologijom kako za nastavne tako i za izvannastavne aktivnosti.

Na Fakultetu organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu 24. lipnja svečano je otvorena novoobnovljena dvorana za praktičnu nastavu, odnosno laboratorij, dosadašnjeg naziva Dvorana 15.

– Rezultat je to dugogodišnje poslovne suradnje FOI-ja i Financijske agencije, koja je u potpunosti financirala opremanje dvorane s čak 200 tisuća kuna. Dvoranu su simbolično, rezanjem vrpce, otvorili dekanica FOI-ja izv. prof. dr. sc. Nina Begičević Ređep i predsjednik Uprave Fine mr. sc. Dražen Čović, uz prisustvo prodekanice za poslovanje i ljudske potencijale FOI-ja izv. prof. dr. sc. Marine Klačmer Čalopa, savjetnice Uprave Fine Vinke Ilak te direktorice Finine Podružnice Varaždin Anamarije Režek. – javljaju s FOI-ja.

Navode i da je obnovljena cijela unutrašnjost dvorane te da je opremljena novim namještajem i novom tehnologijom kako za nastavne tako i za izvannastavne aktivnosti.

– Dvorana je nakon renovacije i opremanja dobila naziv dvorana FINA, što ju čini prepoznatljivom među studentima i nastavnim osobljem Fakulteta te ostalim posjetiteljima FOI-ja. Sredstvima donacije za opremanje dvorane nabavljeno je 19 novih HP all in one računala, LED TV s nosačem za lakše izvođenje nastave i laboratorijskih vježbi te novim uredskim namještajem – radnim stolovima i anatomskim stolicama, što će uvelike olakšati praćenje nastave za sve studente. Pristup dvorani je također od sada prilagođen osobama s invaliditetom, čime je FOI napravio značajan iskorak u prilagodbi svim studentima s poteškoćama u kretanju. – pojašnjavaju.

S FOI-ja dodaju i sljedeće:

– Cijelu vizuru dijela zgrade FOI-ja u Habdelićevoj ulici uljepšava i novopostavljena stolarija koja je financirana sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja RH, a u tijeku je i rekonstrukcija vanjskog izgleda zgrade (fasada), što će ovu povijesnu zgradu istaknuti u samoj gradskoj jezgri grada Varaždina

FOTO: FOI