LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski poslovi

Traži se čak i voditelj lutrijskih igara; evo koji se poslovi traže i koje su satnice

Iako je situacija nešto lošija nego prije, oglasa za studentske poslove ima i dalje, a mi donosimo njih nekoliko sa satnicama od 26 do 50 kuna.

Iako je situacija nešto lošija nego prije, oglasa za studentske poslove ima i dalje, a mi donosimo njih nekoliko sa satnicama od 26 do 50 kuna.

Kada se život polako vraća u nešto normalnije stanje, a studenti se vraćaju u studentske gradove, vraća se potreba za radom i stjecanjem zarade. Kako bismo vam barem malo olakšali potragu za poslom, donosimo nekoliko zanimljivih poslovnih ponuda sa zanimljivim opisom posla i većom satnicom. Sve oglase za studentske poslove možete pronaći na našoj stranici.

Telefonski anketar, 26 kn/h

Posao možete obavljati i od kuće uz radno vrijeme od 14 do 20 sati te subotom od 10 do 14 sati ili prema dogovoru. Više informacija pronađite ovdje.

Čistačica, 30kn/h

Za ovaj posao nije potrebno iskustvo, već samo volja za čišćenje apartmana. Riječ je o sezonskom poslu koji bi se odrađivao jednokratno, kroz jutro u Pirovcu i Vodicama. Kontakt pronađite ovdje.

Dostavljač, 30kn/h

Za ovaj posao potrebna vam je vozačka dozvola, osnovno poznavanje grada, a uz satnicu od 30 kuna možete dobiti i napojnice. Radno vrijeme bilo bi od 6 do 7 sati dnevno ili po dogovoru uz 4 smjene tjedno minimalno. Informacije pronađite u oglasu.

Agent korisničke podrške na njemačkom jeziku, 30kn/h

Riječ je o pružanju podrške stranim korisnicima na njemačkom jeziku i učenju o različitim kulturama. Vaš opis posla je kontaktiranje korisnika, kao i pomaganje u rješavanju njihovih problema. Primjerice, postavljanje korisničkog računa, odgovaranje na upite oko pošiljki i slično. Potrebno je poznavanje MS Officea i rad od minimalno 20 sati tjedno. Više informacija dostupno je ovdje.

Administrativni poslovi, Samsung Electronics Austria, 30kn/h

Posao se obavlja na Radničkoj 37b, s početkom od 1. lipnja na duži period. Opis posla: ažuriranje web-stranice, slanje izvješća kupcima, unošenje ugovora u interne sustave, praćenje marketinških aktivnosti, naručivanje promo materijala i slanje na različite lokacije, provjeravanje stanja dostupnosti proizvoda, unošenje narudžbi, izrada i slanje različitih izvještaja, ostali administrativni poslovi. Posebna znanja i vještine: Microsoft Office paket – Excel; engleski jezik. Radno vrijeme: 9 – 17 h. Više možete pronaći na poveznici.

Vođenje lutrijskih igara, 35kn/h

Mjesto je obavljanja posla Ulica grada Vukovara 271 (Cromosov toranj), a očekivani početak i trajanje posla jest od 1. lipnja ove godine do 1. lipnja sljedeće godine. U ovome poslu vodili biste lutrijske igre uživo u studiju u dvije smjene po 8 sati dnevno. Prijavljujete se na e-adresu posao@lottery.live, a više informacija možete pronaći na poveznici.

Učitelj/ica engleskog jezika po Helen Doron metodi, 35-50kn/h

Učenje djece engleskog jezika u malim grupama po Helen Doron metodi. Potrebno je odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu, komunikacijske vještine, kreativnost i ljubav prema djeci. Radno vrijeme je prema dogovoru od ponedjeljka do petka u poslijepodnevnim satima. Kandidati se prije prijave trebaju upoznati s njihovom metodom rada na straniciViše o načinu prijave za posao možete pronaći na poveznici.
FOTO: PIXABAY