LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ciklus predavanja "Uhvati me za riječ"

Transformirajte kulturu kukanja s uspješnom Kristinom Ercegović

U četvrtak, 28. travnja održava se novo predavanje u ciklusu "Uhvati me za riječ". U goste stiže izuzetno inspirativna i uspješna poduzetnica, Kristina Ercegović.

U četvrtak, 28. travnja održava se novo predavanje u ciklusu "Uhvati me za riječ". U goste stiže izuzetno inspirativna i uspješna poduzetnica, Kristina Ercegović.

U sklopu projekta Debatnog kluba EFZG-a Uhvati me za riječ, osmišljenog kao ciklus predavanja renomiranih pojedinaca iz javnog života koji su ostvarili izniman uspjeh u području u kojem djeluju, do sada su predavanja održali: Saša Buneta, poznati hrvatski glumac, komičar i voditelj; Nenad Bakić, poduzetnik i investitor; trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević te poznati skladatelj, producent i glazbenik, Tonči Huljić.

U suradnji s Hrvatskom udrugom mladih (HUM), na Ekonomskom se fakultetu od ožujka do svibnja četvrtkom navečer kroz projekt organiziraju predavanja s ciljem prenošenja iskustva i motiviranja mladih ljudi. Iako je takva praksa već uobičajena na prestižnijim svjetskim sveučilištima kao što su Cambridge, Harvard i Stanford, premijerna je u Republici Hrvatskoj.

Predavanja su koncipirana kao 45-minutno izlaganje govornika u kojima predstavljaju sebe i približavaju studentima svoje obrazovanje, početke te trenutak u kojemu su došli do svoje ideje koja im je promijenila život. Studentima je najzanimljiviji govor o preprekama koje su ih dočekale na tom putu i načinima na koje su ih prebrodili. Nakon izlaganja studenti imaju priliku ravnopravno diskutirati s govornicima.

Na sljedeće predavanje u ciklusu dolazi izuzetno inspirativna i uspješna poduzetnica, Kristina Ercegović. Osnovala je vlastitu tvrtku Zaokret, u sklopu koje je nastao projekt Business Cafe u kojem sudjeluju mali i srednji poduzetnici iz RH i regije te se kroz ugodna druženja stvaraju nove poslovne veze i networking za daljnji rast i uspjeh. Kristina je motivacijska govornica, nastupila je na projektu TedX, završila je NLP majstorski i Advanced Program i Business. Svoju misiju ''Transformaciju kulture kukanja u regiji u kulturu 100 posto preuzimanja odgovornosti'' postiže upravo pomoću svoje tvrtke.

Događaj će se održati u četvrtak, 28. travnja 2016. godine u DV. 14, s početkom u 18 sati. Više informacija možete pronaći na poveznici.

FOTO: FACEBOOK