LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
E-učenje

Tjedan Centra za e-učenje - podrška nastavnicima u digitalnom obrazovanju

Već tradicionalno, Sveučilišni računski centar Srce organizira niz edukativnih radionica u sklopu Tjedana Centra za e-učenje.

Sveučilišni računski centar (Srce) od 10. do 14. listopada 2022. godine organizira jedanaesti po redu Tjedan Centra za e-učenje.

Riječ je o inicijativi koja se tradicionalno održava na početku nove akademske godine, a glavni cilj je edukacija nastavnika na području digitalnih tehnologija koje se koriste u obrazovnom sustavu. Na program se nalaze razne aktivnosti za one koji tek kreću s radom u online okruženju, ali i za one naprednije, koji već imaju iskustva s digitalnim obrazovnim platformama.

Tečajevi će biti održani hibridno - online putem i uživo u prostorijama Srca. Osnove rada u sustavu MerlinKako izraditi aktivnost Lekcija u sustavu Moodle i ABC radionica dizajna nastave, samo su neke od radionica koje će se održati.

Središnje događanje Tjedana Centra za e-učenje predstavlja panel pod nazivom Razvoj digitalnih kompetencija nastavnog osoblja u okviru projekta e-Sveučilišta, koji će se održati uživo u prostorijama Srca, u srijedu 12. listopada 2022. godine, s početkom u 11 sati.

Detaljan raspored događanja u okviru Tjedna Centra za e-učenje Srca nalazi se na web stranicama Centra za e-učenje.

FOTO: PIXABAY.COM