LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Medicinski fakultet u Rijeci

Sveučilište u Rijeci otvorilo natječaj za upis na Doktorsku školu iz biomedicine i zdravstva

Doktorska škola nudi doktorske studijske programe u trajanju od tri godine, a to su Biomedicina, Zdravstveno i ekološko inženjerstvo, Javno zdravstvo, Klinička medicina i Dentalna medicina.

Doktorska škola nudi doktorske studijske programe u trajanju od tri godine, a to su Biomedicina, Zdravstveno i ekološko inženjerstvo, Javno zdravstvo, Klinička medicina i Dentalna medicina.

Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci raspisuje natječaj za upis na Doktorsku školu iz znanstvenog područja biomedicina i zdravstvo za akademsku godinu 2024./2025. Ovaj prestižni program nudi 38 mjesta za polaznike i polaznice koji žele produbiti svoje znanje i istraživačke vještine u različitim granama biomedicine i zdravstva.

Doktorska škola nudi doktorske studijske programe u trajanju od tri godine, a to su Biomedicina, Zdravstveno i ekološko inženjerstvo, Javno zdravstvo, Klinička medicina i Dentalna medicina. Natječaj je otvoren za diplomante biomedicinske i javnozdravstvene orijentacije te ostalih srodnih područja. Potencijalni pristupnici moraju ispuniti niz uvjeta i priložiti dokumentaciju kako bi se prijavili na natječaj.

Sveučilište u Rijeci raspisalo natječaj za upis studija Kriminalističko istraživanje


Pristupnici moraju priložiti prijavu na propisanom obrascu dostupnom na mrežnim stranicama Medicinskog fakulteta u Rijeci, životopis u europskom formatu s popisom znanstvenih publikacija i dokazima o dosadašnjoj istraživačkoj aktivnosti, ovjerenu presliku diplome o završenom studiju ili rješenje Sveučilišta u Rijeci o priznavanju inozemnih visokoškolskih kvalifikacija, ispis ocjena završenog studija, dvije preporuke nastavnika, dokaz o poznavanju engleskog jezika, potvrdu ustanove ili izjavu pristupnika o plaćanju školarine te dokaz o državljanstvu.

Školarina za studijski program iznosi 2 700 eura po godini za hrvatske državljane te 3 500 eura po godini za strane državljane koji nisu državljani članica EU. Upisnina za studijski program iznosi 55,50 eura za upis u prvu godinu studija te 40 eura za upis u više godine studija te ponovni upis iste godine studija. Pristupnici se mogu prijaviti na maksimalno tri okvirne teme istraživanja po prioritetu uz obrazloženje (motivacijsko pismo). Popis mentora i okvirnih tema istraživanja dostupan je na mrežnim stranicama Medicinskog fakulteta u Rijeci.

U Rijeci će se održati 1. Neurologopedska škola, za sudjelovanje se dobivaju i ECTS bodovi



Prijave na natječaj se podnose na adresu Medicinski fakultet u Rijeci, Služba za znanost, projekte i doktorske studije, Braće Branchetta 20, 51000 Rijeka.
Rok za podnošenje prijava je 1. srpnja 2024. godine. Nepravovremene prijave neće se razmatrati.

Sve o akademskom pisanju na radionici na Cresu



Više informacija možete saznati iz teksta natječajaZa dodatne obavijesti, kandidati se mogu obratiti Službi za znanost, projekte i doktorske studije Medicinskog fakulteta u Rijeci na telefone: 051/554-901, 051/651-161 i 051/651-157.
IZVOR: MEDICINSKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U RIJECI
FOTO: GETTY IMAGES