LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj

Studentski centar u Rijeci objavio natječaj za smještaj u studentskim i učeničkim domovima

Natječaj Studentskog centra u Rijeci raspisan je do 24. srpnja, no oni koji imaju ispite dio dokumentacije mogu poslati i kasnije.

Natječaj Studentskog centra u Rijeci raspisan je do 24. srpnja, no oni koji imaju ispite dio dokumentacije mogu poslati i kasnije.

Studentski centar u Rijeci objavio je natječaj za ostvarivanje prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka i slobodnim kapacitetima učeničkih domova u akademskoj godini 2021/2022.

Pravo na subvencionirano stanovanje imaju redovni studenti i ostali koji ispunjavaju uvjete dostupne u tekstu natječaja. Potrebno je poslati dokumentaciju preporučenom poštom do 24. srpnja 2021. na adresu:

Studentski centar Rijeka
Radmile Matejčić 5, 51 000 Rijeka
s naznakom Natječaj za smještaj.

Oni koji imaju ispite mogu obrasce B, C, D ili E i prijepis ocjena poslati skenirane s AAI@EduHr adrese na e-adresu natjecaj@scri.hr najkasnije do 30. srpnja, do ostalu dokumentaciju treba poslati ranije, odnosno najkasnije do 24. srpnja.

Rezultati natječaja bit će objavljeni najkasnije do 6. kolovoza na oglasnoj ploči Studentskog centra u Rijeci i na web-stranici SC-a. Cijeli tekst natječaja moguće je pronaći u nastavku, dok su na poveznici dostupni i ostali dokumenti.
 

FOTO: STUDENTSKI CENTAR U RIJECI