LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koronavirus

Sveučilište u Puli kaže da je rano za definitivnu odluku o izvođenju nastave

Pulsko sveučilište prvo nam je odgovorilo na upit o načinu izvođenja nastave najesen.

Pulsko sveučilište prvo nam je odgovorilo na upit o načinu izvođenja nastave najesen.

Kako smo već pisali, nedavno smo kontaktirali sveučilišta diljem Hrvatske kako bismo doznali imaju li plan za izvođenje nastave od jeseni zbog trenutne epidemiološke situacije. Zasad smo dobili smo odgovor samo od Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, koje kaže da je još rano za donošenje takve odluke.
Vezano: Obratili smo se MZO-u vezano uz nastavu iduće akademske godine – evo što su rekli
Uime Sveučilišta odgovorila nam je prorektorica za studente, obrazovne programe i suradnju Mirjana Radetić-Paić, a njezin odgovor donosimo u nastavku:
– Smatramo da je još rano za definitivnu odluku o načinu izvođenja nastave u novoj akademskoj godini koja počinje u listopadu s obzirom na neizvjesnost oko epidemiološke situacije, no spremni smo za sve varijante, dakle i za neposrednu nastavu uz poštovanje epidemioloških mjera HZJZ-a, hibridnu i online nastavu ovisno o situaciji i eventualnim dodatnim uputama od strane resornog ministarstva.
Sa Sveučilišta su nadodali da će nas obavijestiti kada donesu konkretnije odluke, o čemu će se u tom slučaju, kao i o odgovorima ostalih sveučilišta, pravovremeno izvijestiti i na portalu Studentski.hr.
FOTO: FACEBOOK / SVEUČILIŠTE U PULI