LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Dubrovniku

Sveučilište slavi obljetnicu: besplatan ručak za sve studente

Besplatan ručak za sve studente i koncert obilježit će 20. obljetnicu rada sveučilišta.

Besplatan ručak za sve studente i koncert obilježit će 20. obljetnicu rada sveučilišta.

Sveučilište u Dubrovniku obilježava svoju 20. obljetnicu rada pa je tim povodom pripremilo nekoliko iznenađenja za studente. Svi će studenti u utorak, 21. studenoga, imati besplatan ručak u studentskoj menzi od 11:30 do 15 sati.

Program će početi već ujutro, prigodnom svečanošću Dies Academicus, koja će se održati u utorak, 21. studenoga s početkom u 10 sati u dvorani Salocha studentskog doma. Nakon pozdravnih govora rektora sveučilišta, prof. dr. sc. Nikše Buruma, bit će uručena priznanja institucijama, tvrtkama, udrugama te pojedincima za njihov izniman doprinos radu i razvoju sveučilišta, a dodijelit će se i počasna titula professor emeritus te rektorove nagrade za najbolja studentska znanstvena, stručna ili umjetnička postignuća.
 


VEZANO: Besplatan koncert grupe Silente obilježit će 20. obljetnicu rada dubrovačkog Sveučilišta


 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli UNIDU (@sveucilisteudubrovniku)

 


VEZANO: Bogat program adventa na Vojnoviću: brojni koncerti, studentski utorak, iznenađenja nedjeljomOsim toga, na dan sveučilišta, u utorak navečer, nastupit će i dubrovačka grupa Silente koja će ujedno i otvoriti ovogodišnji program adventa na Vojnoviću koji je ove godine posebno usmjeren na studente.
 

FOTO: FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA