LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar u Dubrovniku

Bogat program adventa na Vojnoviću: brojni koncerti, studentski utorak, iznenađenja nedjeljom

„Cilj je, prije svega, našim studentima pružiti zabavu jer je činjenica da se godinama govorilo da Dubrovniku nedostaje zabave, pogotovo zimi, za mlade, a samim tim i za studente“, rekao je ravnatelj Studentskog centra u Dubrovniku.

„Cilj je, prije svega, našim studentima pružiti zabavu jer je činjenica da se godinama govorilo da Dubrovniku nedostaje zabave, pogotovo zimi, za mlade, a samim tim i za studente“, rekao je ravnatelj Studentskog centra u Dubrovniku.

Studentski centar u Dubrovniku predstavio je program ovogodišnjeg adventa na Vojnoviću. Obećaju bogat glazbeni program, odličnu atmosferu i blagdanski ugođaj. Zašto je ovogodišnji advent posebno značajan za Sveučilište i Studentski centar u Dubrovniku otkrio je ravnatelj studentskog centra Marko Potrebica na predstavljanju programa.
 

„Ova godina nam je posebna, malo smo ranije krenuli i za to imamo posebne razloge. Ove godine Sveučilište u Dubrovniku slavi 20 godina postojanja, a Studentski centar u Dubrovniku 60 godina. Željeli smo, na neki način, to obilježiti s dvama prigodnim koncertima kojima je cilj prije svega našim studentima pružiti zabavu jer je činjenica da se godinama govorilo da Dubrovniku nedostaje zabave, pogotovo zimi, za mlade, a samim tim i za studente“, rekao je Potrebica, prenosi Dubrovački dnevnik.

 

VEZANO: Advent u Splitu: studente očekuje bolji program nego građane


 

Dva posebna koncerta


Program će otvoriti poseban koncert dubrovačkog benda Silente koji će obilježiti 20 godina Sveučilišta u Dubrovniku 21. studenog, a 60 godina Studentskog centra u Dubrovniku proslavit će se uz Dalmatino 24. studenog. Na repertoaru su različiti izvođači, za svakoga nešto, a studente čekaju i posebna iznenađenja nedjeljom.
 

„Ove smo godine tijekom adventa htjeli da za svakoga ima ponešto, uključujući neka iznenađenja koja ćemo napraviti. Gledali smo i činjenicu da u studentskom domu imamo preko 100 stranih studenata, tako da će ova iznenađenja nedjeljom u sebi sazdržavati DJ-a i prilagođenu glazbu i za naše studente koji dolaze iz programa Erasmus. Svaki utorak nastavljamo našu tradicionalnu priču sa studentskim utorkom. Imali smo, sad već kućni bend, Bokal vode, koji će i ove godine biti s nama, to su naši studenti“, dodaje Potrebica.


Na adventu u Vojnoviću koji financira dubrovački studentski dom nastupit će Diktatori (28. studenog), Bosutski bećari (1. prosinca), Vojko V (8. prosinca), Matko i Brane (10. prosinca), Mate Bulić (15. prosinca), Zsa Zsa (22. prosinca), Jole (27. prosinca) te Adi Šoše i Matko i Brane (29. prosinca).

 

FOTO: FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA