LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Mostaru

Sveučilište obilježava 46. obljetnicu rada: Dani SUM-a

Rektor Zoran Tomić istaknuo je važnost znanja koje sveučilište slavi i poticao studente na daljnje učenje, rad, planiranje i sanjarenje velikih stvari.

Rektor Zoran Tomić istaknuo je važnost znanja koje sveučilište slavi i poticao studente na daljnje učenje, rad, planiranje i sanjarenje velikih stvari.

Sveučilište u Mostaru slavi svoj 46. rođendan, koji će ovaj tjedan obilježiti nizom događanja, počevši s Međunarodnim danom osoba s invaliditetom i dodjelom Rektorove nagrade studentima. Potpisan je sporazum s Udrugom Vedri osmijeh, a Studentski zbor dodijelio je priznanja pojedincima i institucijama koji su pridonijeli razvoju sveučilišta.
 

Pohvale, zahvale i poticaji


Sveučilište u Zagrebu raspisalo natječaj za Rektorovu nagradu, evo do kada se možete prijaviti


Predsjednica Studentskog zbora Ana Šego pohvalila je studente kao nositelje budućnosti te ih potaknula da budu primjer budućim generacijama. Rektorova nagrada dodijeljena je 31 izuzetnom studentu, a predstavlja veliko priznanje u obrazovanju.
 


VEZANO:  Potpisivanje ugovora između zagrebačkog FER-a i SUMIT-a


 

Rektor Zoran Tomić istaknuo je važnost znanja koje sveučilište slavi i poticao studente na daljnje učenje, rad, planiranje i sanjarenje velikih stvari. Student Toni Barać naglasio je važnost discipline za postizanje savršenstva i zahvalio profesorima na podršci.
 

Donesena je odluka o dobitnicima Rektorove nagrade na Sveučilištu u Splitu


„Na današnji dan SUM slavi uspjeh, prikazuje i pokazuje najbolje, promiče temeljne vrijednosti rada i znanja. I nemojte stati učiti. Radite, planirajte i dalje ali i sanjajte. Sanjajte velike stvari. Prema Arturu Schopenhaueru sudbina miješa karte, ali, ne zaboravite, vi igrate i vi pobjeđujete.” – naglasio je rektor Tomić.


Tijekom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, sveučilište je predstavilo Pravilnik o studiranju studenata s invaliditetom i Vodič za studente s invaliditetom te održalo prezentaciju i film o životu osoba s invaliditetom. Potpisan je i sporazum o suradnji s Udrugom Vedri osmijeh, fokusiran na studentsku praksu, istraživačke projekte i obrazovanje te na unaprjeđenje inkluzivnog okruženja na sveučilištu, izvijestilo je Sveučilište u Mostaru.

Sveučilište u Splitu raspisalo natječaj za dodjelu Rektorove nagrade


IZVOR: SUM.BA
FOTO: FOTO: SVEUČILIŠTE U MOSTARU