LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
eSTUDENT poziva na

Svečano otvorenje trećeg Moot Court Croatia natjecanja

Moot Court Croatia, natjecanje u obliku simuliranog suđenja jedino na hrvatskom jeziku i hrvatskim propisima, svečano se otvara u četvrtak, 22. siječnja. Ostali detalji na linku!

Moot Court Croatia, natjecanje u obliku simuliranog suđenja jedino na hrvatskom jeziku i hrvatskim propisima, svečano se otvara u četvrtak, 22. siječnja. Ostali detalji na linku!

Moot Court Croatia, natjecanje u obliku simuliranog suđenja jedino na hrvatskom jeziku i hrvatskim propisima, svečano se otvara u četvrtak, 22. siječnja na sva četiri pravna fakulteta u Republici Hrvatskoj, u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu.

Svečano otvorenje održat će se na sljedećim lokacijama:

ZAGREB - aula Rektorata Sveučilišta u Zagrebu (zgrada Pravnog fakulteta), Trg maršala Tita 14, u 17.30 h

OSIJEK - Pravni fakultet u Osijeku, Radićeva 14, u 17.00 h

RIJEKA - Pravni fakultet u Rijeci, Hahlić 6, dvorana 4, u 18.00 h

SPLIT - Pravni fakultet u Splitu, Domovinskog rata 8, dvorana 5, u 11.00 h

Ovo jedinstveno natjecanje organizira studentska udruga eSTUDENT u suradnji s organizacijskim odborima u Osijeku, Splitu i Rijeci. Riječ je o natjecanju u obliku simuliranog suđenja na kojem se rješava hipotetski pravni slučaj. Popularno je diljem Europe, a 2013. se po prvi put održao i u Hrvatskoj. Studenti koji su dosad sudjelovali na njemu su često ostvarili izvrsne rezultate u daljnjoj karijeri.

Prednost Moot Court Croatia naspram ostalih natjecanja je u tome što će se odvijati na hrvatskom jeziku i prema hrvatskom pozitivnom pravu. Na natjecanju su pozvani sudjelovati studenti svih pravnih fakulteta u Republici Hrvatskoj koji su na trećoj ili višoj godini studija. Na natjecanje se možete prijaviti od 22.01. do 06.02.2015., a prijavnica će biti dostupna na estudent.hr/mcc, a za više informacija možete posjetiti službenu Facebook stranicu.   

FOTO: ESTUDENT