LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Interaktivne prezentacije

Sve što niste znali o mobilnosti, otkrit će vam ESN Zadar

ESN Zadar poziva studente i mlade da se pridruže Studentskom klubu 20. i 21. listopada te da učine prvi korak prema iskustvu koje će pamtiti cijeloga života – programu mobilnosti.

ESN Zadar poziva studente i mlade da se pridruže Studentskom klubu 20. i 21. listopada te da učine prvi korak prema iskustvu koje će pamtiti cijeloga života – programu mobilnosti.

Kako bi obilježila 30 godina Erasmus+ programa, udruga Erasmus Student Network Zadar priprema zanimljiv događaj uz financijsku podršku ESAAeu-a. Osmišljen je kao skup informativnih, interaktivnih prezentacija na kojima će svi sudionici saznati nešto više o različitim mogućnostima mobilnosti mladih te će moći čuti iskustva iz prve ruke.

Organizatori žele istaknuti činjenicu da sudjelovanje u programima mobilnosti donosi razne prednosti - osim lakšeg zapošljavanja, osobe su tolerantnije i otvorenije različitostima. Stoga pozivaju sve zainteresirane studente i mlade da se pridruže u Studentskom klubu 20. i 21. listopada te da učine prvi korak prema iskustvu koje će pamtiti cijeloga života. Prijave za sudjelovanje zaprimaju se na poveznici.

Program:
Petak, 20.10 u 18 sati

  • Predstavljanje Erasmus+ programa
  •  #HumansOfErasmus: gosti će podijeliti svoje Erasmus+ priče
  •  Internacionalna večera s međunarodnim studentima

Subota, 21.10, 10 – 12 sati

  • Radionica Kako napisati životopis i motivacijsko pismo? naučit će sudionike kako se prijaviti za mobilnost i kako uključiti svoje volontersko i/ili Erasmus+ iskustvo u svoj životopis
  • Predstavljanje organizacija – Erasmus Student Network, Udruga Cinaz i Eurodesk
  • Mogućnosti uključivanja studenata u rad ESN-a

U pauzama između radionica i prezentacija sudionicima je osiguran Coffee Break.

FOTO: PINTEREST