LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Do prakse i u doba korone

Sve o studentskim praksama u CROZ-u na jednom mjestu – CROZ Virtual Job Fair

Budući da je CROZ uvijek bio tvrtka s puno studenata u svojim redovima, pridruži se njegovu virtualnom Job Fairu kako bi saznao sve o studentskim praksama koje pruža.

Budući da je CROZ uvijek bio tvrtka s puno studenata u svojim redovima, pridruži se njegovu virtualnom Job Fairu kako bi saznao sve o studentskim praksama koje pruža.

Ima li studentskih praksi u doba korone? U CROZ-u ima. Naime, ova tvrtka organizira svoj virtualni Job Fair na kojem će ti ispričati apsolutno sve što trebaš znati o studentskim praksama. Upoznat ćeš pritom i cijelu ekipu: od praktikanata koji će ti govoriti o svom iskustvu praksiranja ondje do mentora koji će nesebično podijeliti sve što znaju i pomoći ti da savladaš nove tehnologije i agilni timski rad u rekordnom roku.

CROZ Virtual Job Fair održat će se u petak, 15. svibnja, s početkom u 10:00 na Zoom platformi. Pozvani su svi zainteresirani za prakse: 1) Java developer, 2) Data inženjer, 3) Poslovni/a analitičar/ka i tester, 4) Sistemski inženjer i/ili 5) UX/UI dizajner / Front-end developer. Za sudjelovanje se možete prijaviti na stranici jobfair.croz.net

– CROZ je oduvijek bio tvrtka s puno studenata u svojim redovima koja ulaže značajno vrijeme i trud u program studentskih praksi. Većina naših stalnih zaposlenika s nama je još od studentskih dana i baš zbog toga mislimo kako su studentske prakse odličan način da pokažemo čime se u CROZ-u bavimo, kako stvaramo velike projekte i kako dolazimo do najboljih rješenja za naše klijente. – poručuju iz tvrtke.

 
Stoga, ako želiš maksimalno iskoristiti nadolazeće ljeto i zamijeniti kupanje učenjem od deluxe CROZ-ovih stručnjaka – pridruži se! Dodatne informacije potraži na službenoj web-stranici i na Facebook eventu
FOTO: PIXABAY