LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Suradnja fakulteta i dječjeg vrtića iz Slavonskog Broda stavlja fokus na nove studijske programe

Ovaj sporazum otvara vrata za brojne nove inicijative i projekte, a obje strane raduju se daljnjem zajedničkom radu i postizanju novih uspjeha.

Ovaj sporazum otvara vrata za brojne nove inicijative i projekte, a obje strane raduju se daljnjem zajedničkom radu i postizanju novih uspjeha.

U srijedu, 19. srpnja 2024. godine, Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti i Dječji vrtić Ivana Brlić Mažuranić iz Slavonskoga Broda potpisali su novi sporazum o suradnji. Dekanica Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti prof. dr. sc. Emina Berbić Kolar i ravnateljica Dječjeg vrtića Ivana Brlić Mažuranić Zorana Butorac službeno su potvrdile nastavak dugogodišnjeg partnerstva.

Nove suradnje na vidiku između zagrebačkog sveučilišta i Sveučilišta Zayed iz Emirata?


Suradnja između fakulteta i dječjeg vrtića započela je 1999. godine i otada se razvijala u različitim smjerovima. Novi sporazum označava proširenje suradnje s fokusom na nove studijske programe fakulteta. Uz već postojeće prijediplomske i diplomske studije iz Ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, sada se uključuju i prijediplomski studij Edukacijske rehabilitacije te prijediplomski studij Logopedije.
 

„Ova suradnja nije samo nastavak našeg uspješnog partnerstva, već i značajan korak naprijed. Sretni smo što možemo proširiti našu suradnju na nove studijske programe i raditi zajedno na unapređenju obrazovnih i rehabilitacijskih pristupa.” – izjavila je prof. dr. sc. Emina Berbić Kolar.


Gospođa Zorana Butorac izrazila je zadovoljstvo novim sporazumom.

Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku od jeseni uvodi novi studij


 

„Uzbuđeni smo zbog mogućnosti proširenja naše suradnje s Fakultetom za odgojne i obrazovne znanosti. Ova suradnja omogućuje nam da zajedno radimo na unaprjeđenju kvalitete obrazovanja i rehabilitacije djece.”

IZVOR: FAKULTET ZA ODGOJNE I OBRAZOVNE ZNANOSTI SVEUČILIŠTA JOSIPA JURJA STROSSMAYERA U OSIJEKU
FOTO: FAKULTET ZA ODGOJNE I OBRAZOVNE ZNANOSTI SVEUČILIŠTA JOSIPA JURJA STROSSMAYERA U OSIJEKU