LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Medicinski fakultet Split

Sudjelujte na Kongresu studenata dentalne medicine u Splitu

Sudionici će proširiti svoje znanje o dentalnoj medicini, a prijavom svog rada ulaze u selekciju za najbolji rad. 

Sudionici će proširiti svoje znanje o dentalnoj medicini, a prijavom svog rada ulaze u selekciju za najbolji rad. 

Na Medicinskom fakultetu Split održat će se 2. Kongres studenata dentalne medicine u trajanju od 6. do 10. listopada 2023. Sudionike očekuju predavanja iz grana dentalne medicine i druge aktivnosti. Za sudjelovanje studenti moraju poslati abstract u Microsoft Word dokumentu koji mora sadržavati nekoliko elemenata.
 

„U sklopu 2. KSDM-a očekuju Vas predavanja i hands-on radionice pod vodstvom kvalitetnih predavača i specijalista iz svih područja dentalne medicine." - stoji u objavi na službenoj Instagram stranici.

 

Abstract


- Do 250 riječi, font New Times Roman vel. 12

- Cilj istraživanja, materijale i metode, rezultate i zaključak

- Vancouverski stil citiranja

Obavezno je navesti ime i prezime autora i mentora te naziv fakulteta. Prijave možete poslati do 1. rujna 2023. godine na e-mail: udruga.preventist@gmail.com. Važno je istaknuti da će se najbolji radovi izlagati na Kongresu u obliku PowerPoint prezentacija. Najbolji autor dobit će zasad nepoznatnu nagradu.

Podsjetimo, dojmovi s prvog Kongresa bili su iznimni, sudjelovali su studenti s regionalnih sveučilišta, a jedan od njih, student Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Beogradu, podijelio je svoje iskustvo.
 

„Prvi Kongres studenata dentalne medicine u Splitu je odlično organiziran, vidio se veliki trud odbora. U samo dva dana uspjeli su rasporediti 9 predavanja sjajnih stručnjaka iz skoro svih grana stomatologije, sa sudjelovanjem na 2 hands-on radionice. Drago mi je da smo imali priliku prezentirati svoje znanstveno-istraživačke radove koje smo radili na našim klinikama u Beogradu. Također, u večernjim satima organizirana su nezaboravna druženja gdje smo se svi mogli bolje upoznati i zabaviti. Ostvarena su poznanstva koja vjerujem da će prerasti u divne buduće suradnje. Od srca čestitam cijelom odboru i želim im puno sreće u daljem organiziranju kongresa, sa željom da Kongres studenata dentalne medicine u Splitu zaista postane jedna prelijepa tradicija.“ - ispričao je student, a objavio MEFST.

FOTO: UNSPLASH, ILUSTRACIJA