LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Vodstvo i liderstvo

Studentski poduzetnički inkubator otkriva koja je razlika između vodstva i liderstva

Do kraja rujna održat će se četiri radionice na temu vodstva i liderstva u organizaciji Studentskog poduzetničkog inkubatora.

Do kraja rujna održat će se četiri radionice na temu vodstva i liderstva u organizaciji Studentskog poduzetničkog inkubatora.

Poduzetnički centar Split zajedno sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom Ekonomskog fakulteta u Splitu, u sklopu projekta Studentski digitalni HUB, pripremili su novi set radionica i edukacija za studente i mlade.

 

Rujan donosi novu temu mjeseca – Vodstvo i liderstvo

– Svi za sebe vole vjerovati kako su rođeni da budu lideri, prvi, oni čija riječ vrijedi i koja se prati. Međutim, vodstvo ili liderstvo nije nešto s čime se rađate (čast iznimkama), već vještine koje lidere krase stječu se vremenom, vježbom, iskustvom i edukacijom. – poručuju organizatori. 

Na tu će se temu održati četiri radionice

  • 22. rujna s početkom u 15:00 h, Michael Anderson na temu Everything I wished I knew about Leadership when I was starting out
  • 23. rujna s početkom u 17:00 h, Marija Kalinić iz tvrtke ESM Eppur Si Muove na temu Leadership
  • 28. rujna s početkom u  17:00 h, Dubravka Fazlić iz tvrtke Peptu svijet, na temu Mindful leader
  • 29. rujna s početkom u Dragan Knežević iz tvrtke SofaScore, na temu Leadership 2.0.
 

Sve edukacije održavaju se online preko Zoom platforme. Svi polaznici koji prođu edukacije iz određenog područja dobit će potvrdu za sudjelovanje u vidu digitalno potpisane vjerodajnice sukladno EU Akcijskom planu za digitalno obrazovanje (2021–2027).

Prijave za navedene radionice mogu se pronaći na društvenim mrežama Studentskog poduzetničkog inkubatora.

FOTO: PIXABAY