LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kod nas su samo dobre vibre

Studentski.hr od sada dostupan i na Viber Public Chatu

Više ne morate „guglati“ ono što vas zanima, već su vam informacije dostupne gdje god i kada god vi to želite, direktno putem smartphonea.

Više ne morate „guglati“ ono što vas zanima, već su vam informacije dostupne gdje god i kada god vi to želite, direktno putem smartphonea.

Od dans možete pročitati najnovije studentske informacije, vijesti i razne fun stvari direktno iz svog džepa jer je Studentski.hr dostupan na Viber Public Chatu. Među rijetkim smo medijima u Hrvatskoj koji koriste Public Chat te smo prvi studentski portal na Viberu. Pratimo trendove i donosimo vam vrlo moderan pristup našem sadržaju. Više ne morate „guglati“ ono što vas zanima, već su vam informacije dostupne gdje god i kada god vi to želite, direktno putem smartphonea.

Kako najlakše pronaći Studentski.hr Public Chat? Jednostavno uđite u Viber aplikaciju na svom mobitelu i kliknite na ikonu Javno (Public). U nekim verzijama aplikacije će pisati naziv ikonice, a ako ne piše, lako ćete ju prepoznati jer izgleda kao nekoliko krugova jedan u drugom, a nalazi se u desnom gornjem kutu aplikacije.

 
Sljedeće što morate napraviti je kliknuti na Tražilicu i upisati Studentski.hr, a ako vam se to ne da,  jednostavno kliknite ovdje i odmah pronađite naš Public Chat te nas od sad pratite i u pokretu. Bez brige, nećete dobivati notifikacije i poruke svaki put kad objavimo neki kul sadržaj. Kao što vidite na prikazu iznad, kad uđete u Viber app pojavit će se mali plavi kružić kod ikone Javno, što znači da vas čeka nešto novo u našem Public Chatu.

Ako ovaj članak čitate na vašem računalu jednostavno skenirajte QR kod na slici iznad i pridružite nam se već danas.